Αγιασμός στο τοπικό Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

odigismos

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός του τοπικού τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. "Το ραντεβού παλιών και νέων φίλων ορίζεται στις 11:30π.μ., στην Εστία μας στο Πολιτιστικό Κέντρο. Θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής σε όλες τις ομάδες και θα ακολουθήσουν πολλά παιχνίδια για όσους παραβρεθούν, ως μια μικρή πρόγευση της οδηγικής ζωής" αναφέρει η ανακοίνωση του τοπικού Σώματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Oδηγισμός είναι μία παγκόσμια, αυτόνομη, ανεξάρτητη οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα. Στοχεύει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και νέων μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, με σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και δημιουργικές δραστηριότητες. Επίκεντρο της κάθε μιας δράσης, συλλογικής ή ατομικής, παραμένει πάντοτε το παιδί και κύριο μέλημα είναι η μετάδοση της χαράς και της ικανοποίησή του να είναι υπεύθυνος και ελεύθερος πολίτης.

Το τοπικό συμβούλιο του ΣΕΟ, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά τις ομάδες για τη νέα οδηγική χρονιά, οργανώνει για τις φίλες του ημερήσια εκδρομή με προορισμό την Ξάνθη και την Καβάλα, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Πληροφορίες στο 6976571147.