Αίτημα προς χορηγούς για συμμετοχή στον Πανελλήνιο Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό στη Βέροια

Από την Ομάδα Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά μια εκδήλωση-γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Μητέρες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας συμμετέχουμε και φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, που έχει ως σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά και εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία.

Σε αυτήν την γιορτή συμμετέχουν οι περισσότερες ομάδες του Πανελλήνιου Δικτύου που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις και νομούς της Ελλάδας! Οι ομάδες που ανήκουν στο Δίκτυο λειτουργούν αποκλειστικά εθελοντικά με σκοπό την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Ως μαμάδες εθελόντριες θέλουμε να προάγουμε την αξία του μητρικού θηλασμού, να σπάσουμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που θέλουν τη θηλάζουσα μητέρα κατ'οίκον περιορισμένη και το μητρικό γάλα να γίνει ξανά η βασική τροφή του βρέφους σε κάθε οικογένεια.

Το μεγάλο ραντεβού για φέτος είναι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Στη Βέροια, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τις περασμένες χρονιές στην Πλατεία Δημαρχείου και αναμένονται κάθε χρόνο πολλές οικογένειες με τα παιδάκια τους, όλων των ηλικιών.

Ευγενικά, λοιπόν, σας καλούμε να συμμετέχετε στην Γιορτή μας με την ανάληψη χορηγίας, για την κάλυψη των αναγκών της εκδήλωσης και τη μετάδοση της αξίας του θηλασμού από άκρη σε άκρη, ώστε ο θηλασμός ως φυσική λειτουργία να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας και η μαμά που θηλάζει το μωρό της να μην είναι αναγκασμένη να κρύβεται πίσω από πόρτες και κουρτίνες ή να απομονώνεται στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της.

Το μίνιμουν του ποσού που έχουμε ορίσει για φέτος ώστε να μπορέσει κάποιος να γίνει χορηγός μας ειναι τα 30 ευρω.
Η εταιρία σας θα προστεθεί ως χορηγός στις αφίσες της εκδήλωσης που θα τοιχοκολληθούν σε πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, ενώ ταυτόχρονα η προσφορά σας θα λάβει την ανάλογη προβολή μέσα από τις σελίδες των ομάδων μας στο Facebook, που αριθμούν πάνω από 40.000 μέλη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας.

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944714380