Πέρασα και εγώ από το Υφάδι

ifady mitropolitis

Πέρασα και εγώ από το ΥΦΑΔΙ και αισθάνομαι πολύ τυχερή γι' αυτό... Η εμπειρία αυτή μου έμαθε να κοιτώ βαθιά στην ψυχή του ανθρώπου. Προσπάθησα να καταλάβω ποια είναι η διαφορά αυτών παιδιών από τα άλλα, τι βλέπουν οι άλλοι που δεν βλέπω εγώ. Αυτό που τα χαρακτηρίζει είναι η αληθινή αγάπη, που την εκδηλώνουν σε όλους απλόχερα. Θα τρέξουν να σε αγκαλιάσουν, θα σου χαμογελάσουν, θα σου μεταδώσουν τον ενθουσιασμό τους...

Ένα παιδί που πέρασε από το ΥΦΑΔΙ ξεχωρίζει για την έντονη κοινωνικότητά του, για την μεγάλη διάθεσή του για ζωή! Αλλά και οι εθελοντές που πέρασαν από το ΥΦΑΔΙ ξεχωρίζουν γιατί, όπως κι εγώ, έμαθαν την ουσία της ζωής. Τα παιδιά αυτά σου μαθαίνουν πολλά χωρίς να το γνωρίζουν: να δίνεις σημασία στην όμορφη μέρα, στον ήλιο, στα χαμόγελα, στην όμορφη ψυχή. Η ζωή μου χωρίζεται σε πριν και μετά το ΥΦΑΔΙ.
Ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν όλα αυτά που κέρδισα χωράνε σε ένα απλό ευχαριστώ...

Γεωργία Ράντζιου
καθηγήτρια ειδικής φυσικής αγωγής ΑμεΑ

Ευχαριστήριο

Τα παιδιά, οι γονείς και οι εθελοντές του «Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία ΥΦΑΔΙ» ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας, όλους αυτούς που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση για τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του. Ευχαριστούμε, επίσης, όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και μας έδωσαν μεγάλη χαρά. Ακόμη, ευχαριστούμε όσους βρίσκονται κοντά μας και μας στηρίζουν – με κάθε τρόπο – όλα αυτά τα χρόνια. Το Υφάδι θα συνεχίσει υπεύθυνα και με συνέπεια να προσφέρει το κοινωνικό και εκπαιδευτικό του έργο αναδεικνύοντας, ιδιαίτερα σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη στα άτομα με αναπηρία.