Έκθεση ζωγραφικής για ενίσχυση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

protovoulia epimelitir

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 , στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, η έκθεση έργων που προέρχονταν από το Εργαστήριο Εικαστικών της κυρίας Άννας Κουκλανιώτου. Τα έργα των μικρών μαθητών εντυπωσίασαν τους επισκέπτες της έκθεσης, με την ποιότητα και την ευρηματικότητά τους. Το προϊόν από την πώληση των έργων των παιδιών διατέθηκαν με όλη τους την καρδιά για την ενίσχυση της λειτουργίας των Σπιτιών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ευχαριστεί θερμά την κυρία Κουκλανιώτου και τους συνεργάτες της, κυρίως όμως ευχαριστεί τα παιδιά που διέθεσαν τα πολύ ωραία έργα τους για έναν κοινωνικό σκοπό, με μεγάλη προθυμία.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην έκθεση ήταν τα εξής:

ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΟΥΒΑΚΑ ,ΕΛΕΝΗ ΣΥΛΙΒΡΙΛΗ, ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ,
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΡΑΝΙΔΟΥ, ΦΑΝΗ ΜΑΡΚΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΦΕΞΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΕΓΟΥΣΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΙΟΥΡΑΝΤΑΝΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΖΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΤΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ, ΝΑΣΙΑ ΒΗΤΟΥ, ΕΛΕΑΝΑ ΜΠΕΤΣΙΑ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΤΣΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΕΤΣΙΑ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΚΑΤΖΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΡΡΑ, ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΛΟ'Ι'ΔΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟ'Ι'ΔΟΥ, ΛΟΥΙΖΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.