Οι σχεδιάστριες κοσμημάτων Τάσσα Γκανίδου, Κατερίνα Μελιοπούλου παρουσιάζουν νέες δημιουργίες τους

zoh

Οι σχεδιάστριες κοσμημάτων Τάσσα Γκανίδου και Κατερίνα Μελιοπούλου σε μια ξεχωριστή εικαστική συνάντηση παρουσιάζουν νέες δημιουργίες με τίτλο ''Ζω Η'' στην γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ ( Ελ. Βενιζέλου 43 - outside) την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 στις 9 το βράδυ.

Η Τάσσα Γκανίδου εμπνέεται από την άμεση επαφή της με τα υλικά που χρησιμοποιεί. Κάθε φορά που την επιτρέπουν να γνωρίσει μια παραξενιά ή ένα χάρισμά τους της δίνουν την ψυχική κάθαρση που χρειάζεται. Η ενασχόλησή της με το εικαστικό κόσμημα είναι για την ίδια κυρίως ψυχική λειτουργία, ενατένιση και εσωτερική ανασκόπηση. Η πρόκληση της έκθεσης του έργου της, δοκιμάζει τα όριά της. Την φέρνει αντιμέτωπη με κομμάτια του εαυτού της που μένουν μετέωρα.

Η Κατερίνα Μελιοπούλου εμπνέεται από γραμμές και φόρμες που συναντάει στη φύση αλλά και στο αστικό περιβάλλον, ακροβατώντας ανάμεσα στο φανταστικό και το ρεαλιστικό. Δημιουργεί κοσμήματα από ασήμι, χρυσό, και ευτελή υλικά. Πρόθεσή της να εγείρει τη φαντασία και τον προβληματισμό. Έμπνευσή της ένα βλέμμα, ένας ήχος, ένα όνειρο, ο τρόπος ζωής και οι ανησυχίες της σύγχρονης κοινωνίας.

Εγκαίνια: Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, στις 9 το βράδυ
Διάρκεια έκθεσης: 29/5 – 29/6/2015

ΓΚΑΛΕΡΙ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ - (outside)
Ελ. Βενιζέλου 43 - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. T. 23310 70325
Ώρες και μέρες λειτουργίας
Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο 10:00 – 14:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 18:00 – 22:00