Μπαταρίες αυτοκινήτων και σκαφών –φροντίδα τους θερινούς μήνες

autokinitou-meikti

Το αυτοκίνητο και το σκάφος, είναι δύο από τα σημαντικότερα μέσα, τα οποία μπορούν να χαρίσουν μεγάλη διευκόλυνση σε όλους τους τομείς, ειδικά αν είναι εξαρχής κατασκευασμένα ποιοτικά και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και σωστής διαχείρισης των συστημάτων τους.

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ βασικό λοιπόν, να μπορείτε να έχετε όλες τις καλύψεις σε ότι έχει να κάνει με την μπαταρία του μεταφορικού σας μέσου. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για την φροντίδα στις μπαταρίες αυτοκινήτων και σκάφους.

Πως θα καταλάβετε αν έχει πέσει η στάθμη της μπαταρίας;

Αν κάθε φορά που επισκέπτεστε το συνεργείο, ελέγχετε την στάθμη της μαζί με τους ειδικούς, φτάνει για να γνωρίζετε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Από την άλλη αν θέλετε να το ελέγξετε μόνοι σας και το ταμπλό του αυτοκινήτου δεν αναγράφει κάτι κατατοπιστικό, τότε θα το καταλάβετε καλύτερα από την στιγμή που ο κινητήρας δυσκολεύεται να πάρει μπροστά.

Από την άλλη οι μπαταρίες αυτοκινήτων, μπορούν να ελεγχθούν και από έναν απλό οπτικό έλεγχο. Διαπιστώστε αν είναι στην θέση τους και αν δεν έχουν κάποιο ξένο σώμα πάνω τους. Αν πιστεύετε ότι χρειάζονται αλλαγή, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς στις μπαταρίες αυτοκινήτων.

skafos

Όταν χρησιμοποιείτε το σκάφος το καλοκαίρι...

Η φροντίδα της μπαταρίας του σκάφους τους θερινούς μήνες, είναι περισσότερο σημαντική από ποτέ. Που λοιπόν, πρέπει να δώσετε βάση για να κινείται το σκάφος με τον καλύτερο τρόπο;

1. Η μπαταρία πρέπει να είναι καλά στερεωμένη για να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος σε περίπτωση που παρατηρηθεί στο σκάφος πρόσκρουση.

2. Είναι σημαντικό κάθε 15 μέρες να ελέγχεται η μπαταρία από τα πιθανά σημάδια διάβρωσης. Από την στιγμή που παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα στους δύο πόλους της, τότε μπορείτε να βάλετε λίγη βαζελίνη στους δύο πόλους της.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς στις μπαταρίες: behogroup.com.gr