Επιλέξτε το καλύτερο catering για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις

ceter

Κάποιες από τις 365 μέρες του χρόνου είναι πιο ιδιαίτερες και μοναδικές, αφού με αφορμή έναν γάμο, μία βάφτιση, μία επαγγελματική επιτυχία, μία γιορτή, διοργανώνονται εκδηλώσεις, οι οποίες είναι ξεχωριστές, πρωτότυπες και μοναδικές!

Πολύ σημαντικός παράγοντας εκτός από την διακόσμηση σε αυτούς τους χώρους, είναι και η επιλογή catering, η οποία διαμορφώνει συνολικά το ύφος της εκδήλωσης ανάλογα με την κουζίνα που επιλέγεται από τους οικοδεσπότες.

Ποια είναι στη ουσία τα κριτήρια, τα οποία μπορούν να ληφθούν υπόψιν για να είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την επιλογή σας;

Οι πολλές δοκιμές θα σας πείσουν

Ακόμα και αν σας αρέσει η Κορεάτικη ή η Ταϊλανδέζικη κουζίνα, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ταιριάζει στο ύφος και τον χαρακτήρα της εκδήλωσής σας. Η κουλτούρα των εδεσμάτων θα πρέπει να δίνει πολλές και διαφορετικές επιλογές στους καλεσμένους σας, καλύπτοντας όλες τις γευστικές προτιμήσεις.

Γνωρίστε τους chef

Στο ραντεβού σας με την εταιρεία catering, είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με τον chef, ο οποίος θα επιμεληθεί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο πιάτο το τραπέζι σας. Εκείνος θα σας προτείνει όχι μόνο εναλλακτικές επιλογές, αλλά και συνδυαστικές προτάσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις προτιμήσεις σας και επιλογές σας.

Κάντε την διαφορά

Επιλέξτε σε 2 από τα 5 πιάτα που θα προσφέρετε να υπάρχει κάτι το εκλεπτυσμένο και διαφορετικό. Οι ταγμένοι γευσιγνώστες θα το εκτιμήσουν δεόντως και μάλιστα θα δώσουν τις καλύτερες κριτικές για το menu. Έτσι θα έχετε ικανοποιημένους και τους all time classic καλεσμένους σας και τους πιο ιδιαίτερους!

Μην ξεχάσετε:

1. Να ρωτήσετε αν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις-πακέτα για κάθε μία από τις εκδηλώσεις (π.χ. bachelor party, γάμος, βάφτιση)

2. Να διευκρινίσετε αν το ίδιο το catering συμπεριλαμβάνει στην τιμή και το προσωπικό, το οποίο θα εξυπηρετεί τους καλεσμένους σας

Επιλέξτε ένα από τα καλύτερα catering: sensegourmet.gr