Καθαρισμός στρωμάτων από εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο

katharismos-stromaton

Το στρώμα που κοιμόμαστε όσο ακριβό και προσεγμένο να είναι, αποτελεί συχνά πηγή μικροβίων και εστία μικροοργανισμών που συμβάλλουν σε αλλεργίες και διαταραχές ακόμα και στον ύπνο. Ο καθαρισμός του στρώματος και πολύ περισσότερο ο βιολογικός καθαρισμός του, αποτελεί μία πολύ σημαντική παράμετρο, η οποία μπορεί να ενισχύσει τις συνθήκες υγιεινής, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο σας.

Έτσι εξασφαλίζετε έναν ήσυχο ύπνο, χωρίς φτερνίσματα, πρωινό βήχα, δύσπνοια και άλλα πολλά επακόλουθα.

Ποια είναι τα 3 βήματα που κάνουν τα ταπητοκαθαριστήρια για τα βέλτιστα αποτελέσματα;

1. Akari-test

Λαμβάνεται δείγμα από το εσωτερικό του στρώματος, το οποίο αποσαφηνίζει τον βαθμό μόλυνσης του.

2. Εσωτερικός-οικολογικός καθαρισμός

Χωρίς χημικά και φάρμακα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου, πραγματοποιείται από εξειδικευμένο συνεργείο, ένας ολοκληρωμένος καθαρισμός του στρώματος. Η ειδική απολυμαντική μέθοδος που εφαρμόζεται ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και πιστοποίησης.

3. Εξωτερικός καθαρισμός

Στον καθαρισμό στρωμάτων όσο απαραίτητος είναι ο εσωτερικός άλλο τόσο απαραίτητος είναι και ο εξωτερικός καθαρισμός, ο οποίος εξουδετερώνει όλους τους μικροοργανισμούς και τους λεκέδες που έχουν δημιουργηθεί από ιδρώτα ή από ούρα από λιπαρότητα αλλά και από πολλές άλλες συνθήκες. Τα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, οικολογικής προοπτικής είναι πολύ σημαντικά για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέξετε;

4. Δώστε έμφαση στις τιμές που επικρατούν, βρίσκοντας την χαμηλότερη τιμολογιακή πολιτική

5. Ελέγξτε την πιστοποίηση που πρέπει να υπάρχει, από τις διάφορες εταιρείες, για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο στρώμα σας

Ευχαριστούμε πολύ το καθαριστήριο χαλιών Expresso στον Πειραιά για τις πολύτιμες πληροφορίες που προσφέρουν!