Γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο – αγοράστε τώρα το καλύτερο

gynaika b2

Πριν αποφασίσετε για το ποια είναι τα κατάλληλα παπούτσια για τρέξιμο, σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις...δείτε μερικούς από τους βασικότερους λόγους που θα κάνουν το τρέξιμο το αγαπημένο σας σπορ:

1. 15 χαλαρού jogging 3 φορές την εβδομάδα, είναι αρκετά για να προλάβετε τον κίνδυνο οστεοπόρωσης

2. Είναι ένα σπορ, το οποίο δεν σταματά να κεντρίζει ποτέ το ενδιαφέρον. Μπορείτε να το ακολουθήσετε ακόμα και όταν η ηλικία σας είναι περασμένη.

3. Αν καταπιαστείτε με το ορεινό τρέξιμο, τότε αυτός είναι ο απόλυτος θερμιδοφάγος. Θα απαλλαγείτε σε χρόνο 0 από τα περιττά κιλά που σας ταλαιπωρούν.

Και τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα παπούτσια, τον καλύτερο σύμμαχο στην καθημερινή σας άσκηση.
....κάνοντας focus στα γυναικεία παπούτσια....

Υπάρχουν τόσα πολλά αθλητικά παπούτσια στην αγορά που σίγουρα δεν θα δυσκολευτείτε αρκετά να επιλέξετε!

papoutsi athlitiko

Όπως σε κάθε καταναλωτικό προϊόν, έτσι και στο παπούτσι, συνεχώς παρουσιάζονται καινούργια προϊόντα με νέα υλικά πιο εξειδικευμένα από τα προηγούμενα, καλύπτοντας ολοκληρωμένα και με το παραπάνω τις ανάγκες των αθλητών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Pulse100 σας συμβουλεύει για να επιλέξετε το καλύτερο:

  • Ακόμα και αν δεν θέλετε να αγοράσετε από ένα φυσικό κατάστημα, είναι πολύ βασικό να έχετε πραγματοποιήσει μία έρευνα αγοράς, για να έχετε δοκιμάσει το παπούτσι που θέλετε. Έπειτα αγοράστε το online σε χαμηλότερη τιμή.
  • Αν εκτός από το τρέξιμο υπάρχουν και άλλα αθλήματα με τα οποία καταπιάνεστε τότε θα πρέπει να αγοράσετε διαφορετικά παπούτσια για κάθε ένα από τα αθλήματα.
  • Πηγαίνετε για ψώνια ή για να δοκιμάσετε τα παπούτσια που έχετε δει προς το τέλος της ημέρας. Το πόδι σας τότε είναι πρησμένο, όπως ακριβώς και όταν τρέχετε. Έτσι, θα επιλέξετε καλύτερα το ζευγάρι σας!
  • Πάρτε μαζί σας τις ειδικές κάλτσες που φοράτε στο jogging για να δείτε ακριβώς την εφαρμογή.

Δείτε μερικά σχέδια παρακάτω:

papoutsi athlitiko1

papoutsi athlitiko2

papoutsi athlitiko3

papoutsi athlitiko4