Απαραίτητες πληροφορίες για τις μονώσεις ταρατσών

monosi taratsa

Τα δομικά υλικά όπως τα ασφαλτόπανα και πολλά άλλα φαίνονται χρήσιμα για την ασφαλή και ολοκληρωμένη μόνωση σε οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε.

Ο χώρος όμως που φαίνεται να είναι σαν πρώτη λύση και επιλογή για τις μονώσεις είναι οι ταράτσες. Οι ταράτσες φθείρονται και από τον αέρα και από το νερό της βροχής και από την συνεχή ηλιακή ακτινοβολία.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από μηχανολόγο μηχανικό που πρέπει να είναι εξειδικευμένος στο είδος του για να κάνει σωστή δουλειά και μόνιμη πάνω απ' όλα.

Έτσι λοιπόν το καταρτισμένο προσωπικό πριν αρχίσουν να γίνονται οι εργασίες μπορεί να σας κατατοπίσει και να σας ενημερώσει ερχόμενοι στον χώρο σας για όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε.

Μόλις ξεκινήσουν οι εργασίες το προσωπικό κάνει καθαρισμό της επιφάνειας με βιομηχανικό τριβείο για να μπορούν τα υλικά να τοποθετηθούν σωστά στην συνέχεια. Στην συνέχεια πραγματοποιούνται τοπικές επισκευές που αφορούν γωνίες και κρυφές περιοχές του χώρου που χρειάζονται επισκευές με ασφαλτική μαστίχα.

Η επόμενη εφαρμογή είναι και η σημαντικότερη και έγκειται στο πέρασμα του κατάλληλου υλικού (ασφαλτικό γαλάκτωμα) για να μην επιτρέπει στους υδρατμούς να περνάνε και να εισχωρούν ώστε να μην δημιουργείτε πρόβλημα.

Οι μονώσεις είναι μια πολύ σημαντική επισκευή και εργασία που είναι καλό να προνοείται από τον μηχανικό που κατασκευάζει το σπίτι και να μην μένει έξω από τα πλάνα του πρωταρχικού σχεδίου.

Θα πρέπει τα υλικά να είναι ανθεκτικά και ελαστικά και να αντέχουν σε όλες τις πιθανές ακραίες καιρικές συνθήκες. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει η απαραίτητη πιστοποίηση από τους ευρωπαϊκούς, διεθνούς κύρους, φορείς ώστε να υπάρχει αναγνώριση και εγγύηση στις δουλειές που συμφωνούνται.

Τα υλικά προσφέρουν πλήρη βατότητα και διατίθενται σε χρώμα γκρι και άσπρο για να διώχνουν την ηλιακή ακτινοβολία ώστε να μην διαπερνά στο εσωτερικό.

Μάθετε περισσότερα για τις μονώσεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΔΟΜΙΚΟΝ.