Πώς να επιλέξετε τα ποιοτικότερα σεντόνια;

sentonia

Όλα τα δωμάτια του σπιτιού διαθέτουν λευκά είδη! Είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία τους που μπορούν να εξοπλίσουν 100% το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, το σαλόνι, παρέχοντας όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στους χώρους σας.

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στα σεντόνια, το πιο σημαντικό είδος για την κρεβατοκάμαρά σας. Οι διαστάσεις τους κυμαίνονται σε μονά, διπλά και υπέρδιπλα, ανάλογα με τα έπιπλά σας.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να ξέρετε για την σωστή επιλογή τους:

1. Μετράμε τις ακριβείς διαστάσεις του στρώματός μας. Ακόμα και αν το κρεβάτι μας είναι ημίδιπλο, οι διαστάσεις που δίνουν οι εταιρείες έχουν να κάνουν μόνο με την επιφάνεια, οπότε πάντα υπολογίζουμε λίγο παραπάνω.

2. Η σύνθεσή τους είναι ένα από τα κυριότερα στοιχεία ως προς την αγορά τους. Έτσι λοιπόν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε απλά βαμβακερά, σατέν, πενιέ. Τα απλά βαμβακερά είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι και είναι τα φθηνότερα που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο. Τα σατέν από την άλλη είναι τα πιο ακριβά από όλα. Η λεία επιφάνειά τους και η δυσκολία στην κατασκευή τους, τα κατατάσσει στα ακριβότερα και τα πιο ιδιαίτερα. Η γυαλάδα που φανερώνουν είναι ένα από τα καλύτερα αισθητικά κριτήρια. Τα πενιέ είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και συχνά προτιμώνται από τα ευαίσθητα δέρματα.

Μία άλλη κατηγορία η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας είναι τα πολυεστερικά σεντόνια, τα οποία μπορούν αμέσως μετά το πλύσιμο να μην σιδερωθούν, αφού δεν τσαλακώνονται.

Εκτός από τα σεντόνια, πρέπει να δώσετε έμφαση και στα λευκά είδη που περιτριγυρίζονται από αυτά. Δηλαδή, τα μαξιλάρια, οι μαξιλαροθήκες, τα κατωσέντονα, τα παπλώματα κ.α.

Στο Casa New μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από λευκά είδη και σεντόνια που αλλάζουν τον χώρο σας, τον ανανεώνουν και τον αναζωογονούν!

Και το σημαντικότερο; Χαρίζουν έναν ποιοτικό ύπνο σε όλη την οικογένεια!