Εντυπωσιάστε με το style σας - Τα 2 +1 must have items κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας

BlackDress2

Είναι γεγονός πως όλες οι γυναίκες θέλουν να εντυπωσιάζουν με το style τους, όμως το budget που έχει κάθε μια διαφέρει. Ωστόσο, για κάθε γυναικείο πορτοφόλι υπάρχουν τα κομμάτια-κλειδιά, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε σε πολύ χαμηλές τιμές και να εντυπωσιάσετε με τις εμφανίσεις σας. Δώστε έμφαση στην προσωπικότητά σας και σε τι σας κολακεύει και σίγουρα το ντύσιμό σας θα φαίνεται σαν να έχει βγεί από κάποιο περιοδικό μόδας. Εμείς σας δίνουμε 3 συμβουλές για τα ρούχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της.

Συμβουλή 1η

The little black dress. Το μαύρο είναι all time classic χρώμα και προσδίδει στο φόρεμά σας κομψότητα και θηλυκότητα. Δεν έχει σημασία η τιμή του, σημασία έχει ο τρόπος που θα το φορέσετε για να αναδείξει το σώμα και το style σας. Μακρύ, κοντό, μακριμάνικο ή όχι μπορείτε να το αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμείτε.

Extra tip: Αν το μικρό σας μαύρο φόρεμα είναι κόντό, συνδυάστε το με μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο και σε κάθε περίπτωση δώστε έμφαση στα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το style σας.

Συμβουλή 2η

Jeans. Η μόδα επιβάλλει τα jeans, ένα από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια που μπορούμε να φοράμε από το πρωί μέχρι το βραδυ, σε όλες μας τις εμφανίσεις. Άνεση και ευκολία στους συνδυασμούς, είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά τους.

Extra tip: Ψηλόμεσα. Αναδεικνύουν εξαιρετικά το σώμα των γυναικών που έχουν λεπτή μέση και κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται εξαιρετικά ψηλά.

Boyfriends: Για όσες θέλουν ένα πιο χαλαρό style που να κρύβει τις μικρές ατέλειες στην περιφέρεια.

denim-on-denim

Συμβουλή 3η

Glamorous παλτό για απόλυτη κομψότητα. Τα παλτό είναι διαχρονικά key-items που θυμόμαστε από μικρές να φοράνε οι μητέρες μας. Φέτος η μόδα επιβάλλει τα oversized παλτό σε παστελ αποχρώσεις που μπορείτε να φορέσετε όλες τις ώρες και να τα συνδυάσετε με πολλά και διαφορετικά outfits.

Extra tip: Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα άνετα sneakers σας για κομψότητα και άνεση και με γόβες ή μπότες πάνω από το γόνατο για chic εμφανίσεις στο γραφείο και ολοκλήρωσε ένα εντυπωσιακό minimal outfit που θα τραβήξει τα βλεμματα χωρίς αμφιβολία.