Ανδρικοί και Γυναικείοι Σταυροί: Ένα διαχρονικό κόσμημα

Οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει το σταυρό με τη βάφτιση. Στην πραγματικότητα ωστόσο, πρόκειται για ένα κόσμημα που μπορεί να μας συντροφεύσει σε πολλές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια τη ζωής μας.

Μία διαχρονική πρόταση με καινούργια οπτική

Χρυσοί ή ασημένιοι, γυναικείοι ή ανδρικοί, οι σταυροί συνδέονται με τη διαχρονική αξία αυτού που πρεσβεύουν.

Στη σύγχρονη εποχή ωστόσο βγαίνουν στο προσκήνιο και αποκτούν μια καινούργια διάσταση μέσα από τη φρέσκια ματιά μιας αναζωογονητικής δύναμης που θέλει να παντρέψει το κλασσικό με το μοντέρνο.

Έτσι οι σταυροί μπαίνουν με φόρα στην καινούργια αυτή εποχή και διατηρώντας το χαρακτήρα του συμβόλου γίνονται ταυτόχρονα κόσμημα ,με την πραγματική σημασία της λέξης.

Σταυροί Γυναικείοι

stavros2

Με μια ποικιλία από το απλό στο πιο σύνθετο, από το λιτό στο εξεζητημένο και από το κλασσικό στο μοντέρνο, οι γυναικείοι σταυροί αποτελούν ένα διαχρονικό κόσμημα στο οποίο μπορεί να επενδύσει κάθε γυναίκα.

Χρυσοί, ασημένιοι ή λευκόχρυσοι σταυροί, διακοσμημένοι με σχέδια ή πετράδια, συνθέτουν μοναδικά κοσμήματα ικανά να καλύψουν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κάθετες ή καμπυλωτές γραμμές, λιτή ή περίτεχνη διακόσμηση τον σταυρό που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς.

Σταυροί Ανδρικοί

stavros3

Με κάθετε γραμμές και πιο λιτό χαρακτήρα οι ανδρικοί σταυροί διαφέρουν σε σχέση με τους γυναικείους με τον ίδιο τρόπο που η αντρική ιδιοσυγκρασία διαφέρει από τη γυναικεία.

Χρυσοί, ασημένιοι, λευκόχρυσοι ή από ανοξείδωτο ατσάλι οι ανδρικοί σταυροί, όπως αυτοί, ταιριάζουν με την γήινη και πιο απλή αντρική σκέψη που έρχεται σε αντίθεση με τη φαντασία και την καλλιτεχνική δημιουργικότητα μιας γυναίκας.

Αν και πιο απλοί, οι αντρικοί σταυροί δεν είναι λιγότερο πολύτιμοι. Απλά διαφορετικοί. Κλασσικοί ή πιο μοντέρνοι μπορούν να είναι το ίδιο διαχρονικοί όσο και οι γυναικείοι εντυπωσιάζοντας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Ανδρικοί ή γυναικείοι, βαφτιστικοί ή μη, οι σταυροί αποτελούν το αιώνιο σύμβολό του αιώνιου που συνάντησε το εφήμερο. Του ουρανού που άπλωσε το χέρι του για να αγγίξει τη γη.

Στο online κοσμηματοπωλείο Goldy μπορείτε να βρείτε μια εξαιρετική συλλογή κοσμημάτων που καλύπτει κάθε γούστο & κάθε budget.