Λάδι Κάνναβης: Τι είναι & Ποια τα οφέλη του;

Το λάδι κάνναβης (αλλιώς κανναβέλαιο) καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα κάνναβης επεκτείνονται ολοένα και περισσότερο στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον των καταναλωτών αυξάνεται με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι ερωτήσεις σε σχέση με αυτά.

Συγκεντρώσαμε τις σημαντικότερες ερωτήσεις σε σχέση με το λάδι και τα υπόλοιπα προϊόντα κάνναβης και δίνουμε απαντήσεις που θα λύσουν όλες τις απορίες σας.

Γιατί γίνεται τόσος λόγος για τα προϊόντα κάνναβης τα τελευταία χρόνια;

Οι βασικότεροι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι δύο.

Έτσι, πρώτα μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για κάτι καινούργιο, φρέσκο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζει ενδιαφέρον. Έπειτα, κάθε καινούργια έρευνα αποδεικνύει τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει το λάδι κάνναβης(κανναβέλαιο), αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα κάνναβης για την υγεία.

Είναι τα προϊόντα κάνναβης νόμιμα;

Πρόκειται για προϊόντα τα οποία είναι απόλυτα νόμιμα και ασφαλή. Το βασικό συστατικό τους δεν έχει καμία σχέση με τις ψυχοδραστικές ιδιότητες για τις οποίες ήταν γνωστή η κάνναβη στο παρελθόν. Αντίθετα γίνονται ολοένα και περισσότερο σαφής οι ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.

Τι είναι το λάδι κάνναβης(κανναβέλαιο);

Το λάδι κάνναβης(κανναβέλαιο) είναι το λάδι που εξάγεται από το φυτό κάνναβη. Πιο συγκεκριμένα εξάγεται από τη λεγόμενη κάνναβη sativa και πρόκειται για μια τροφή συμβατή με τον ανθρώπινο οργανισμό και ιδιαίτερα θρεπτική.

Στις ευεργετικές ουσίες του κανναβέλαιου συμπεριλαμβάνονται πολλές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι τροφή πλούσια σε λιπαρά οξέα, ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών καθώς περιλαμβάνει και τα 20 αμινοξέα (αυτό συμβαίνει μόνο σε τροφές ζωικής προέλευσης).

Ποια οφέλη έχει κάποιος που χρησιμοποιεί λάδι κάνναβης(κανναβέλαιο);

Ανάμεσα στα οφέλη της χρήσης ελαίου κάνναβης συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • · Δρα αποτελεσματικά ενάντια στις φλεγμονές
  • · Διασφαλίζει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος
  • · Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • · Καταπραΰνει δερματικές παθήσεις (ακμή, έκζεμα, ψωρίαση)
  • · Αυξάνει την ενέργεια
  • · Ενισχύει το μεταβολισμό

Που μπορώ να βρω προϊόντα κάνναβης;

Το CbdOilShop είναι το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων προϊόντων κάνναβης με πάνω από 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα! 

kanavailaio2