Παγομηχανές: Οδηγός Σωστής Αγοράς

Σε αυτό το σύντομο άρθρο θα μιλήσουμε για τις παγομηχανές και πώς αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πάρα πολλά χρήματα εάν είστε από αυτούς που αγοράσετε ακόμα έτοιμο πάγο σε σακουλάκι.

Η αγορά πάγου σε σακουλάκι είναι ένα πάρα πολύ έντονο φαινόμενο και μία συνήθεια που εφαρμόζεται από πάρα πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Σίγουρα είναι πάρα πολύ βολικό και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί καταφεύγουν σε μία λύση σαν και αυτήν.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι όμως ή μπορεί να μην το έχουν αναλογιστεί, είναι το πόσο μεγαλύτερη οικονομία θα έκαναν εάν προμηθεύονταν μία παγομηχανή για την επιχείρησή τους.

Οι παγομηχανές είναι μηχανήματα πάρα πολύ εύκολα στην χρήση τους και δεν χρειάζονται τίποτα το ιδιαίτερο για να λειτουργήσουν.

Θέλουν μία παροχή νερού και μία πρίζα!

Οι περισσότερες επιχειρήσεις γνωρίζουν ήδη την ποσότητα πάγου που χρειάζονται καθημερινώς και πως αυτό μεταβάλλεται ανάλογα με τις περιόδους που έχει πιο πολλή δουλειά ή όχι.

Οπότε είναι πάρα πολύ εύκολο να υπολογίσουν είτε μόνοι τους είτε με τη βοήθεια κάποιου ειδικού σε ένα από τα τοπικά καταστήματα επαγγελματικού εξοπλισμού, τι παγομηχανή ακριβώς χρειάζονται για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες σε πάγο.

Αυτό που συνειδητοποιούν οι περισσότεροι που μπαίνουν στη διαδικασία της αγοράς μιας παγομηχανής είναι πως το ποσό που χρειάζεται για την αγορά μιας παγομηχανής είναι όσο θα έδιναν έτσι κι αλλιώς σε διάστημα κατά μέσο όρο δύο με τρεις μήνες, εάν αγόραζαν έτοιμο πάγο σε σακουλάκια

Πώς λειτουργούν οι παγομηχανές

Οι παγομηχανές παράγουν παγάκια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και ο κάτοχος μιας μηχανής μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει διαθέσιμα παγάκια για την δουλειά του.

Εάν για παράδειγμα κάποιος αγοράσει μία παγομηχανή των 50 κιλών τότε αυτό σημαίνει πως η παγομηχανή του θα παράξει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας 50 κιλά πάγου.

Ο πάγος θα παράγεται και θα είναι διαθέσιμος προς άμεση χρήση ανά 20 λεπτά όπου και διαρκεί ο μέσος κύκλος παραγωγής πάγου της παγομηχανής.

Οι περισσότερες παγομηχανές διαθέτουν και μία μικρή αποθήκη έτσι ώστε να μπορούν να αποθηκεύονται τα παγάκια που παράγονται κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών, όπου η επιχείρηση είναι κλειστή, και να τα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν θα χρειαστούν.

Κατά την αγορά της δικής σας παγομηχανής μπορείτε να επιλέξετε τι είδους παγάκια θα θέλατε η παγομηχανή σας να παράγει.

Μπορείτε να επιλέξετε παγάκια συμπαγή ή με τρύπα στη μέση είτε παγομηχανές που παράγουν τρίμμα πάγου.

Κάτι που θα πρέπει να έχετε υπόψιν με την αγορά μιας επαγγελματικής παγομηχανής είναι το νερό που έχετε στην περιοχή σας. Έχετε νερό πλούσιο σε άλατα ή όχι?

Θα πρέπει να το γνωρίζετε και να ενημερώσετε τον προμηθευτή της παγομηχανής σας, για να σας προμηθεύσει την κατάλληλη παγομηχανή. Σε περίπτωση που η περιοχή σας έχει νερό πλούσιο σε άλατα μειώνει την ροή νερού της παγομηχανής που θα προμηθευτείτε, άρα θα πρέπει να έχει άλλες δυνατότητες από τι στην αντίθετη περίπτωση.

Για περαιτέρω ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το ποια είναι η ιδανική παγομηχανή για την επιχείρησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς στο 211 800 1943 ή να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να δείτε όλες τις διαθέσιμες παγομηχανές μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Παραδίδουμε στην έδρα σας απευθείας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.