Γνωρίστε τις αντλίες θερμότητας Yutaki της Hitachi στην NOVART VERIA

Γνωρίστε τις αντλίες θερμότητας Yutaki της Hitachi, στην NOVART VERIA, για εξοικονόμηση έως και 80% στο κόστος θέρμανσης.

Τι είναι η αντλία θερμότητας;

Η αντλία θερμότητας (Α/Θ) είναι μια μηχανή που έχει την ικανότητα να αντλεί θερμική ενέργεια από μία «δεξαμενή» και να τη μεταφέρει σε μία άλλη.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αντλείται θερμότητα από το περιβάλλον προς την κατοικία επιτυγχάνοντας αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Κατά τη διάρκεια του
καλοκαιριού αντίθετα, η άντληση γίνεται από το εσωτερικό της κατοικίας με αποτέλεσμα τη μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας.

Πώς επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ενέργειας;

Οι αντλίες θερμότητας χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια μόνο για την κίνηση των μηχανικών τους μερών. Έτσι, αντίθετα με τα συμβατικά συστήματα, χρειάζονται μόλις 25% ηλεκτρική ενέργεια, ενώ το υπόλοιπο 75% το απορροφούν δωρεάν από το περιβάλλον. 

Επιπλέον, η τεχνολογία DC Inverter επιτρέπει στην αντλία να μεταβάλλει την απόδοσή της διατηρώντας σταθερή ικανότητα θέρμανσης ακόμα και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή. 

Δυνατότητα συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον” του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Δυνατότητα εξοικονόμησης στο κόστος επένδυσης και λειτουργίας μέσω των επιδοτήσεων και των φορολογικών ελαφρύνσεων που προσφέρει το πρόγραμμα.

Γιατί να επιλέξω αντλία θερμότητας;

Οικονομία

Είναι ο οικονομικότερος τρόπος θέρμανσης σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Εξοικονόμηση έως και 80%.

Άνεση

  • Εγγυημένη θέρμανση για εξωτερική θερμοκρασία έως και -20 °C.
  • Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία.

Οικολογική λύση

Σε αντίθεση με τους λέβητες πετρελαίου, οι αντλίες θερμότητας εκλείουν CO2 μόνο για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους που είναι 75% λιγότερη από οποιοδήποτε άλλο σύστημα θέρμανσης. 

Επισκεφθείτε την NOVART VERIA κι ενημερωθείτε για τα Οικιακά Συστήματα Θέρμανσης.

NOVART VERIA
Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ – Β. ΚΟΤΣΑΛΟΣ Ο.Ε.
Υδραυλικά – Θέρμανση – Κλιματισμός – Ηλιακά
Ισοκράτη 10, Βέροια
Τηλ. 23312072619
www.novart-veria.gr
www.pliroforiodotis.gr/novart