3 Σκεύη Μαγειρικής που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου

Μια καλά οργανωμένη κουζίνα μπορεί να είναι πραγματικός θησαυρός. Είτε κάποιος μένει μόνος του , είτε έχει οικογένεια. Φυσικά ο κατάλογος με τα σκεύη μαγειρικής που είναι απαραίτητα ή χρήσιμα δεν τελειώνει σε αυτά που θα περιγράψω παρακάτω. Όμως δεν θα μπορούσα να τα χωρέσω σε ένα μόνο κατάλογο.

Επέλεξα τα προϊόντα που θα δεις γιατί είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση. Α ναι. Και το τελευταίο είναι πραγματικά μια πολύ έξυπνη λύση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε πολλές περιπτώσεις.

Αντικολλητικά Τηγάνια

Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον μια κουζίνα χωρίς τηγάνι. Τα αντικολλητικά τηγάνια δε, ήρθαν εδώ και αρκετά χρόνια στο προσκήνιο κερδίζοντας τις καρδιές μας και γλιτώνοντάς μας από την υπερβολική χρήση λαδιού ή λιπών.

Ο λόγος για τη διάδοση των τηγανιών είναι απλός.

Είναι εύκολα, πρακτικά και μας επιτρέπουν να φτιάξουμε γρήγορα και οικονομικά ένα πλήθος από λαχταριστά φαγητά. Τα αντικολλητικά τηγάνια αποτελούν μια οικονομική λύση που σου λύνει πραγματικά τα χέρια.

Γκριλιέρες

gril

Ο ποιο εύκολος τρόπος να απολαύσεις ψητά λαχανικά, κρέας ή ψάρι χωρίς να μπεις στη διαδικασία να ανάψεις κάρβουνα. Μια εξαιρετικά πρακτική εναλλακτική του παραδοσιακού ή ηλεκτρικού μπάρμπεκιου. Εύκολες στη χρήση οι γκριλιέρες αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη αξία στις καρδιές μας και περίοπτη θέση στα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Και καθώς κατακτούν τον κόσμο οι γκριλιέρες δεν θα μπορούσαν παρά να εξελιχθούν περισσότερο. Έτσι πλέον είναι διαθέσιμες σε μορφή πολλαπλών χρήσεων. Οι γκριλίέρες αυτής της κατηγορίας επιτρέπουν το ψήσιμο πολλών διαφορετικών φαγητών ταυτόχρονα χωρίς να αναμειγνύονται.

Έξυπνο έτσι δεν είναι;

Που να δεις το παρακάτω.

Τεπανγιάκι

Το σκεύος αυτό με το περίεργο όνομα φαίνεται να κερδίζει έδαφος στο χώρο των σκευών μαγειρικής τα τελευταία χρόνια. Και όχι άδικα θα μπορούσε να πει κανείς. Το τεπανγιάκι αποτελεί στην ουσία ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων. Σου επιτρέπει να ψήσεις, να φουρνίσεις και να τηγανίσεις, την ίδια στιγμή που σου παίρνει πολύ λίγο κόπο να το καθαρίσεις.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με λίγο ή καθόλου λάδι και σου δίνει τη δυνατότητα να παρασκευάσεις ποπ-κορν, κρέπες, λαχανικά, κρέας, ψάρια , πίτσες, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Τεπανγιάκι λοιπόν! Ένα όνομα που σίγουρα θα μας γίνει πολύ μα πολύ γνώριμο!

Βρες όλα τα παραπάνω στα είδη σπιτιού των StarkStores. Τεράστια ποικιλία σε ό,τι χρειάζεσαι για το σπίτι σου, σε τιμές που πραγματικά ξεχωρίζουν!