Κρεατίνη: Χάρισε στο σώμα σου όγκο και γράμμωση με συμπληρώματα από τις 5 υποκατηγορίες της

Η λήψη κρεατίνης είναι απαραίτητη για σένα που θες να χτίσεις το ιδανικό σώμα και κυνηγάς την μέγιστη απόδοση στις προπονήσεις σου.

Η σωματική άσκηση μειώνει τα επίπεδα κρεατίνης στο οργανισμό σου, κάτι που σημαίνει ότι τα συμπληρώματα της είναι απαραίτητα για να συνεχίσεις με την ίδια ένταση.  

Με την κρεατίνη τα αποτελέσματα στο σώμα σου είναι εκπληκτικά. Μπορείς να την βρεις σε διάφορες υποκατηγορίες ανάλογα με τους ρυθμούς προπόνησης που θες να ακολουθήσεις. Πέντε σημαντικά είδη κρεατίνης είναι τα παρακάτω: 

Η Μονοϋδρική κρεατίνη είναι η καλύτερη μορφή κρεατίνης. Βοηθάει στην ανάπλαση της άπαχης μάζας, διογκώνοντας τα μυϊκά κύτταρα, αυξάνοντας παράλληλα τη δύναμη και απόδοση. Ιδανική για όσους θέλουν μεγαλύτερους μύες, βάρος, δύναμη και φυσική απόδοση με την έντονη άσκηση. Δες τα top συμπληρώματα Μονοϋδρικής κρεατίνης εδώ.

  • Αλκαλική Κρεατίνη

Λόγω του ότι έχει διαφορετικό ph από την απλή κρεατίνη, απορροφάται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από τον οργανισμό. Το ph της παραμένει σταθερό μετά την πρόσληψη στον οργανισμό και έτσι χαρίζει αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης. Δες top προϊόντα αλκαλικής κρεατίνης εδώ.

  • Φόρμουλες Κρεατίνης

Συνδυάζουν πολλές μορφές κρεατίνης με αποτέλεσμα ή συνεχής απορρόφηση τους από τον οργανισμό. Συστήνονται για έντονη σωματική άσκηση, ενώ δίνουν το σώμα αντοχή και ενέργεια.

  • Σκόνες Κρεατίνης

Ιδανικές για καθημερινή άσκηση και σένα που θες να συνδυάσεις ενέργεια, αντοχή και αύξηση της μυϊκής σου μάζας.

  • Ταμπλέτες & Κάψουλες Κρεατίνης

Δίνουν ενέργεια για αμείωτη ένταση και αντοχή στις προπονήσεις. Είναι εύκολες και βολικές στη λήψη τους.

Η κρεατίνη χαρίζει την αντοχή που χρειάζεσαι για σκληρότερη και εντονότερη προπόνηση.

Χτίσε γερούς και δυνατούς μύες, φτάνοντας τα μέγιστα επίπεδα απόδοσης.

Διάλεξε τώρα το ιδανικό για σένα είδος κρεατίνης μέσα από εκατοντάδες συμπληρώματα και την μεγάλη ποικιλία του ActiveBody