Η «VOULIS CHEMICALS» χορηγός του ΠΑΟΚ για τρίτη χρονιά

voulis

Η Μεγαλύτερη Ελληνική Παραγωγική Επιχείρηση στον Τομέα των Χημικών για την βελτίωση την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου, η «VOULIS CHEMICALS» από την Νάουσα στηρίζει την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο συμμετέχοντας στο Χορηγικό μας Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ.

Ο Πρόεδρος & Δ/ νων Σύμβουλος της «VOULIS CHEMICALS», κ. Βούλης Γεδεών δήλωσε για την συνεργασία: «Η ανανέωση της χορηγίας της VOULIS CHEMICALS με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί μια συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας όλα αυτά τα χρόνια. Στους ανθρώπους της ομάδας βρήκαμε άξιους συνεργάτες οι οποίοι με την αγάπη τους για τον αθλητισμό, εκφράζουν την δική μας φιλοσοφία, τις αρχές και τα ιδεώδη».

Ο Γενικός Διευθυντής Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Στύλας Κωνσταντίνος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που συνεχίζεται η συνεργασία μας με την VOULIS CHEMICALS για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η συνεργασία μας έχει παρουσιάσει πολλά οφέλη και ευχόμαστε να συνεχιστεί με την ίδια ανταποδοτικότητα για πολλά ακόμη χρόνια.

Παρουσίαση VOULIS CHEMICALS

Ξεκινώντας από το 1983 – έτος ίδρυσης της εταιρείας μας – βρισκόμαστε στο πλάι τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη δίνοντας λύσεις για θέματα που αφορούν την βελτίωση τον καθαρισμό, την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου. Στις εγκαταστάσεις μας – με έδρα τη Νάουσα Ημαθίας – μελετούμε, παράγουμε και διαθέτουμε τα προϊόντα μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την οικολογία εφαρμόζοντας όλους τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Ξεπερνώντας τον ελληνικό χώρο έχουμε ήδη συνεργασία σε πολλές χώρες ενώ επιδιώκουμε την συνεχή επέκταση μας. Η εταιρεία μας απευθύνεται σε πλυντήρια αυτοκινήτων, συνεργεία αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης, χώρους λιανικής πώληση (καταστήματα αξεσουάρ – Super Market, κλπ), βιομηχανία, πλοία.

Για τη "Voulis Chemicals " βασικός άξονας των προσπαθειών μας είναι η αγάπη για το αυτοκίνητο και η εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΒΟΥΛΗΣ – ΧΗΜΙΚΑ, 2ο χλμ Νάουσας – Σ.Σ. Νάουσας, T.K. 59200, Νάουσα Ημαθίας.

Τηλέφωνα: +30 23320 23000 / 26446 / 25047, Fax: +30 23320 28249, Site: www.voulis.com www.adblue.gr http://shop.voulis.com