Κληρώθηκαν οι μεγάλοι νικητές της δράσης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

3.000 καταναλωτές συμμετείχαν στην δράση «Ψωνίζω, Κερδίζω, Συμμετέχω στην Κλήρωση» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας με την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Βέροιας.

Οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, πραγματοποίησαν τις αγορές τους μέχρι το Μεγάλο Σάββατο και παράλληλα συμμετείχαν στην κλήρωση πλούσιων δώρων.

Η κλήρωση, που ανέδειξε τους έξι μεγάλους νικητές, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Στις αρχές Μαΐου επρόκειτο να γίνει η κλήρωση αλλά καθώς ο Δήμος Βέροιας γιόρταζε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, αυτό δεν ήταν εφικτό.

Η δράση, όπως είπε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου, ξεκίνησε την Λευκή Νύχτα (23 Μαρτίου 2018) κι έληξε το Πάσχα, λόγω παράτασης που πήρε. Επόμενη Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου 2018, κι ευελπιστούν ξανά στην υποστήριξη του Δήμου Βέροιας.

Ακολούθησε η κλήρωση όπου οι καταναλωτές πραγματοποιώντας τις αγορές τους από τα παρακάτω καταστήματα κέρδισαν:

1. Από το κατάστημα Παγούρα Διονυσία, ένα τριήμερο ταξίδι για δυο άτομα στο εξωτερικό, Σόφια - Φιλιππούπολη, προσφορά του τουριστικού γραφείου Vergina Travel Εμμανουλίδου Αναστασία κ Γλυκερία.
2. Από το κατάστημα Κοϊμτζόγλου Παντελής, μία ημερήσια εκδρομή για ένα άτομο, προσφορά του τουριστικού γραφείου Αλατσίδου Έλενα.
3. Από το κατάστημα Τιμολιάρα Στέλλα, μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο Ξενοδοχείο Όλγανος, προσφορά του Βασίλη Λυκοστράτη, η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τρεις μήνες, εκτός Σαββάτου.
4. Από το κατάστημα Ντόκα Κωνσταντίνα, μια δικτυακή Κάμερα ασφαλείας, προσφορά Τσιφλίδης security.
5. Από το κατάστημα Ντόκα Κωνσταντίνα, μια τηλεόραση
6. Από το κατάστημα Παζαΐτης, ένα αρνί
 
{jlex}flickr:72157696545115234{/jlex}