Ξεκούραστες διακοπές στο Gythion Bay - Το καλύτερο camping σας περιμένει!

Φθηνότερες, ξεκούραστες και πραγματικές διακοπές από την χειμωνιάτικη καθημερινότητα σας περιμένουν στην πανέμορφη Πελοπόννησο. Βρήκαμε για εσάς ένα camping κοντά στη Μάνη που θα νιώσετε αμέσως φιλικά, δεν θα σκάσετε από τη ζέστη αφού διαθέτει παχιά σκιά και προσφέρει τις καλύτερες τιμές στη Λακωνία.

Το ζητούμενο στο κάμπινγκ είναι ένα: Να μην σκεφτείτε ούτε στιγμή «μακάρι να είχα κλείσει δωμάτιο»! Το Gythion Bay σας το προσφέρει και εγγυάται ότι αυτό το καλοκαίρι θα περάσετε αξέχαστα είτε επιλέξετε οικογενειακές διακοπές είτε απομονωμένη διαμονή με το έτερον ήμισυ.

Παροχές

Με το που φτάσετε στο camping θα σας ξεναγήσει το προσωπικό στον χώρο για να γνωρίσετε όλες τις περιοχές που θα κινήστε στο επόμενο διάστημα. Το κάμπινγκ διαθέτει mini market που λειτουργεί τις περισσότερες ώρες τη μέρα προς δική σας διευκόλυνση, παρέχοντάς σας όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι, τον εξοπλισμό που τυχόν σας λείπει και τη διασκέδασή σας.

Μέσα στον χώρο μπορείτε να απολαύσετε μία ήρεμη βουτιά στη πισίνα στη περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε windsurfing στην μπροστινή παραλία, να φάτε στην ταβέρνα ελληνικά, οικονομικά και παραδοσιακά ή να πιείτε τις μπύρες στο μπαράκι.

Εγκαταστάσεις

Επειδή οι εγκαταστάσεις στα camping είναι το Α και το Ω, εγγυόμαστε ότι στο Gythion Bay καθημερινά θα χρησιμοποιείτε πεντακάθαρες τουαλέτες και ντουζ. Συγκεκριμένα για κάθε άνδρα και για κάθε γυναίκα υπάρχουν ξεχωριστά 13 ντουζ και 16 τουαλέτες. Και για άτομα με ειδικές ανάγκες λειτουργούν 2 ιδιωτικές τουαλέτες με κλειδί που παίρνετε από τη ρεσεψιόν. Επίσης υποδοχές για πρίζες κατάλληλες για να ξυρίζεστε και να στεγνώνετε τα μαλλιά.

Που θα στήσετε

Στο κατάφυτο περιβάλλον από πορτοκαλιές, ελιές, μουριές, συκιές και καρυδιές έχετε τη δυνατότητα είτε να φέρετε τη σκηνή σας, είτε να νοικιάσετε σκηνή είτε να νοικιάσετε τροχόσπιτο. Το αυτοκίνητο μπορείτε να το παρκάρετε δίπλα στη σκηνή σας!

Τηλεφωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες στο 2733022522 ή μπείτε στην ιστοσελίδα Gythio Camping για να δείτε εικόνες.