Ντόπια κρέατα, κρεατοσκευάσματα, προμαγειρεμένα φαγητά και τοπικά προϊόντα από το BUTCHER SHOP (φωτογραφίες)

Το κρεοπωλείο επί της οδού Μ. Καρακωστή 15, στο κέντρο της αγοράς της Βέροιας, που λειτουργούσε υπό την διεύθυνση του Σταύρου Καδόγλου από το 2014, ανανεώθηκε πριν μερικούς μήνες σε BUTCHER SHOP, υπό την διεύθυνση του Κρεοτέχνη Μιχάλη Τουτουντζίδη.

Το κλασικό κρεοπωλείο ‘παντρεύει’ το παλιό και το νέο. Η νέα ειδικότητα του Κρεοτέχνη έχει εξελίξει το επάγγελμα του Κρεοπώλη, καθώς στο βρίσκετε μία πληθώρα κρεατοσκευασμάτων για το

Ο Κρεοτέχνης Μιχάλης ‘πάντρεψε’ το παλιό και το νέο, με αποτέλεσμα να απογειώσει το επάγγελμα του απλού Κρεοπώλη. Καθημερινά στο BUTCHER SHOP ετοιμάζει κρεατοσκευάσματα και προμαγειρεμένα φαγητά κατευθείαν για την κατσαρόλα, το τηγάνι ή τον φούρνο.

Μια πληθώρα από παρασκευάσματα, όπως:

Τσιγεροσαρμάδες, λαχανοσαρμάδες, σεφταλιές, κρεατοπιτάκια, γιαπράκια, γιουβαρλάκια, γιούλμπασι, τορτίγιες, πουγκιά με γέμιση κοτόπουλο, καραμέλες με κιμά, γεμιστές πιπεριές, κολοκυθάκια με κιμά, χοιρινό με λάχανο, πράσο με χοιρινό, κεμπάπ, μπιφτέκια λαχανικών, μπριζόλες και πανσέτες γεμιστές, ρολά χοιρινά – κοτόπουλο, μοσχάρι μαριναρισμένο, μπιφτέκια κοτόπουλο, σουτζουκάκια, λουκάνικα χωριάτικα παραγωγής, λουκάνικα με μοσχάρι, με πράσο και πολίτικα, burger (μπέργκερ), τηγανιά κοτόπουλο, τηγανιά χοιρινή μαριναρισμένη, σνίτσελ παναρισμένο, σνίτσελ γεμιστό τύπου Gordon blue, γύρο κοτόπουλο – χοιρινό, ψαρονέφρι γεμιστό, σουβλάκια, κοντοσούβλι, μπουρέκια κότας, κοπανάκια μαριναρισμένα και πολλές ακόμη γευστικές επιλογές.

Στα κλασικά είδη του κρεοπωλείου θα βρείτε χοιρινά κρέατα από ντόπιους παραγωγούς, μοσχάρι ελληνικό έως 12 μηνών, αρνιά και κατσίκια γάλακτος, κουνέλι και κοτόπουλα ‘Πίνδος’ ελευθέρας βοσκής.

Επιπλέον θα βρείτε αλλαντικά και τυροκομικά τοπικών παραγωγών, γιαούρτια, μέλι τοπικού παραγωγού, σάλτες ντομάτας από τοπικό συνεταιρισμό, ξύδι και μουστάρδα Παπαδημητρίου, ελαιόλαδο Κρήτης και Καλαμάτας, σπορέλαιο και φρέσκα αυγά ελευθέρας βοσκής.

Εάν είστε νέα μανούλα το BUTCHER SHOP διαθέτει υγιεινά γεύματα, ιδανικά για μωρά και μικρά παιδιά που ξεκίνησαν την στερεά τροφή.

Το κατάστημα BUTCHER SHOP διαθέτει POS.

Με ένα τηλεφώνημα στο 2331021811 παραλαμβάνετε στον χώρο σας την παραγγελία σας, συσκευασμένη σε οικολογικό χαρτί.

{jlex}flickr:72157665245216068{/jlex}

BUTCHER SHOP | ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ
Μ. Καρακωστή 15, Βέροια
Τηλ. 2331021811
Facebook: The Butcher SHOP
www.pliroforiodotis.gr/butchershop