Χειμερινά ελαστικά και ζάντες FOX από τον ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ

Μην περιμένετε να χιονίσει για να αλλάξετε τα ελαστικά του αυτοκίνητου σας.

Νοέμβριος  κατεξοχήν χειμερινός μήνας, καιρός  λοιπόν να αλλάξετε τα ελαστικά σας με χειμερινά. Έτσι θα έχετε καλύτερη και ασφαλέστερη οδήγηση μιας και τα χειμερινά ελαστικά έχουν καλύτερη πρόσφυση σε χιονισμένο και ολισθηρό οδόστρωμα

Ένα χιονολάστιχο δικαιολογεί την ύπαρξή του αφότου η εξωτερική θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 7 βαθμούς Κελσίου, ακόμη κι αν η άσφαλτος είναι στεγνή. Γίνεται απαραίτητο όταν το αυτοκίνητο είναι πιθανό να συναντήσει χιόνι ή/και πάγο στο δρόμο. Η διαφορά στη λειτουργία του χειμερινού από το κοινό (θερινό) ελαστικό βρίσκεται κυρίως στο ειδικό υλικό επίστρωσής του, τη γόμα του, που δεν παγώνει και δεν «ξυλιάζει», αλλά παραμένει ελαστική και λειτουργεί ιδανικά παρέχοντας πρόσφυση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Επίσης, η ειδική χάραξη του πέλματος περιλαμβάνει μεγάλα αυλάκια και μεγάλο αριθμό από «τριχοειδείς» χαρακιές με σκοπό την αποχέτευση του νερού και του λιωμένου χιονιού χωρίς να μειώνεται η συνολική ακαμψία του ελαστικού.

Στο κατάστημα ελαστικών - ζαντών ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ θα βρείτε μια ολοκληρωμένη γκάμα ελαστικών στις καλύτερες τιμές τις αγοράς, καθώς επίσης και την πλήρη γκάμα των Αγγλικών ζαντών FOX.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
Θεσσαλονίκης 70-74, Βέροια
Τηλ. 23310 73483
www.tsakiridis-tires.gr