Νέα ανοιξιάτικη συλλογή σε υφάσματα, ταπετσαρίες και κουρτίνες από το [LAB.]+ │ Νανά Μπίκα (φωτογραφίες)

Την φετινή άνοιξη, ανανεώστε τον χώρο σας με νέα υφάσματα, ταπετσαρίες και κουρτίνες, από τις νέες ανοιξιάτικες συλλογές του [LAB.]+ │ Νανά Μπίκα.

Το [LAB.]+ ενημερωμένο πάντα για τις τάσεις της εποχής, εμπλούτισε την γκάμα του με ρομαντικά ή εξωτικά, μοντέρνα ή κλασσικά, πρωτότυπα σχέδια και χρώματα. Όλα τα προϊόντα είναι αρίστης ποιότητας, των πιο γνωστών οίκων της Ευρώπης και της Αμερικής.

Τα νέα υφάσματα, ταπετσαρίες και κουρτίνες θα φωτίσουν τον χώρο σας, μετατρέποντάς τον σε μία όαση χαλάρωσης κι απαράμιλλης ομορφιάς. Οι ανεξάντλητες χρωματικές επιλογές στις κουρτίνες και τα υφάσματα επιπλώσεων, ραμμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα ανανεώσουν το στυλ σας, ενώ οι παραγγελίες γίνονται στα δικά σας μέτρα.

Επιπλέον, στο [LAB.]+ θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε στοράκια σκίασης, από ξύλο ή ύφασμα, για να κρατήστε τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά.

Ένα νέο επαναστατικό προϊόν σκίασης, το Magic Light μέσω του οποίου επιτυγχάνετε διαφάνεια ή σκίαση, ανάλογα με τη θέση που επιλέγετε στο χειρισμό του. Τα τμήματα διαφανούς και αδιαφανούς υφάσματος, επιτυγχάνουν αυτό το εφέ, που θυμίζει οριζόντια περσίδα, ενώ ουσιαστικά είναι ένα ‘διπλό’ ρόλερ. Υπάρχει δυνατότητα ασύρματης ή ενσύρματης ηλεκτροκίνησης.

{jlex}flickr:72157681524645705{/jlex}

[LAB.]+ │ Νανά Μπίκα
+Υφάσματα +Ταπετσαρίες +Φωτισμός
28ης Οκτωβρίου 21, Βέροια
Τ: 2331070111
Κ: 6972232839
www.constantinosbikas.gr