Αυξήστε τις πωλήσεις σας προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας

Παρότι βρισκόμαστε για 7η χρονιά εντός κρίσης, με υψηλούς φόρους και με ψαλιδισμένους μισθούς και συντάξεις, υπάρχει μια μερίδα της κοινωνίας που έχει την δυνατότητα να ξοδεύει χρήματα και να κάνει αγορές. Επειδή η αγοραστική δυνατότητα του καταναλωτικού κοινού έχει πέσει κάθετα και η "πίτα" για τους ελευθέρους επαγγελματίες έχει μειωθεί σημαντικά, η μάχη για την διεκδίκηση μεριδίου στην αγορά είναι μεγαλύτερη και δυσκολότερη.

Σε τέτοιες περιόδους, μια δυναμική επένδυση στη διαφήμιση θα δώσει στο επαγγελματία την δυνατότητα να θωρακίσει τη θέση του προϊόντος ή των υπηρεσιών του στην αγορά έναντι του ανταγωνισμού και να αυξήσει το δικό του μερίδιο στην "πίτα".

Μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, κινηθείτε δυναμικά και προβάλετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ελάτε στον "Πληροφοριοδότη" να δημιουργήσουμε μαζί ένα πακέτο προβολής στα μέτρα σας και να παρουσιάσουμε στους χιλιάδες καθημερινούς φανατικούς αναγνώστες μας τα προϊόντα των καταστημάτων σας ή τις υπηρεσίες που παρέχετε με στόχο την αύξηση του πελατολογίου σας.

Επιλέγοντας ένα πακέτο προβολής, εκτός από την μακέτα σας στην πρώτη σελίδα, έχετε την δυνατότητα με θέματα στην ειδησεογραφία της ημέρας (τα οποία δημοσιεύονται και στα sosial media) να ενημερώσετε το αναγνωστικό κοινό για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θα βρει στην επιχείρησή σας, για τις προσφορές που θα τρέξουν, για τις αφίξεις νέων προϊόντων και ότι άλλο εσείς κρίνετε ότι πρέπει να γνωρίζει ο ενημερωμένος καταναλωτής.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 6973404070 και άνθρωπός μας θα συζητήσει μαζί σας για το πακέτο προβολής που σας ταιριάζει.

Μαρία Τριγώνη