Επιλέγοντας το σωστό παιχνίδι για τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα, μια μαγική λέξη για κάθε παιδί! Τα Χριστούγεννα σημαίνουν γιορτή, κόσμος, στόλισμα σπιτιού, φώτα, λαμπερές βιτρίνες, και… δώρα. Και δώρα για ένα παιδί σημαίνει παιχνίδι. Και παιχνίδι για ένα παιδί σημαίνει έκπληξη, χαρά, φαντασία, ήχος, κίνηση, δημιουργικότητα, μίμηση, επαφή με τον κόσμο που το περιβάλλει, γνώση, μάθηση, πειραματισμός. Η αγορά των παιχνιδιών δεν είναι ..... παιχνιδάκι. Καλό είναι λοιπόν, να μάθετε πώς ξεχωρίζουν οι ειδικοί τα κατάλληλα παιχνίδια για κάθε ηλικία.

“Είμαστε εδώ και πάντα με το ίδιο πάθος, με υπευθυνότητα και σεβασμό σας δίνουμε τη χαρά να βρεθείτε σ’ ένα κατάστημα, όπου οι άνθρωποί του, γνωρίζουν κι αγαπούν το αντικείμενο της δουλειάς τους  σ’ ένα χώρο ζεστό και φιλικό για ν’ αναζητήσετε ήρεμα το σωστό παιχνίδι", αναφέρουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος παιχνιδιών ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ.

Το ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ταυτίζεται με το εναλλακτικό, ποιοτικό και συγχρόνως οικονομικό παιχνίδι και είναι συνώνυμο της σωστής και υπεύθυνης  εξυπηρέτησης.

Και μη ξεχνάτε τον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με πλούσια δώρα, που διοργανώνει το κατάστημα παιχνιδιών ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ!

Με κάθε σας αγορά άνω των 25 ευρώ συμμετέχετε στην κλήρωση για τα εξής δώρα:

  • Κουκλόσπιτο Le Toy Van Victoria και Έπιπλα Starter Set Συνολικής Αξίας 279€
  • Γερανός Bruder Liebherr Αξίας 105€
  • Playmobil Περιστρεφόμενα Διαστημόπλοια με Φώτα (5554) Αξίας 50€
  • Κουκλοθέατρο και Σετ Κούκλες Αξίας 44€
  • Επιτραπέζιο Κάισσα Πουέρτο Ρίκο Αξίας 40€

Που ξέρετε;;; Μπορεί να είστε κι εσείς ένας από τους τυχερούς!!!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδας. Κάθε μετέχοντας μπορεί να λάβει μέρος περισσότερες από τη μία φορά. Οι υπάλληλοι του καταστήματος Τραμπολίνο δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος.
2. Το δώρο δεν μπορεί να δοθεί σε άλλο φυσικό πρόσωπο παρά μόνο στον νικητή/νικήτρια.
3. Δώρα νικητή/νικήτριας:

1. Κουκλόσπιτο Le Toy Van Victoria και Έπιπλα Starter Set Συνολικής Αξίας 279€
2. Γερανός Bruder Liebherr Αξίας 105€
3. Playmobil Περιστρεφόμενα Διαστημόπλοια με Φώτα (5554) Αξίας 50€
4.Κουκλοθέατρο και Σετ Κούκλες Αξίας 44€
5. Επιτραπέζιο Κάισσα Πουέρτο Ρίκο Αξίας 40€

4. Ο διαγωνισμός ξεκινά 7 Δεκεμβρίου και λήγει 31 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:00.
5. Τρόπος συμμετοχής: Οι διαγωνιζόμενοι με κάθε αγορά άνω των 25€ στο φυσικό κατάστημα συμμετέχουν στην κλήρωση. Δεν ισχύει για αγορές online.
6. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31-12-2016 και ώρα 16:00 στο κατάστημα Τραμπολίνο και η σειρά απόδοσης των δώρων θα είναι η ίδια με τη σειρά της λίστας.
7. Μετά την κλήρωση οι τυχεροί θα ανακοινωθούν μέσω Facebook και τηλεφωνικής επικοινωνίας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με το νικητή/νικήτρια μετά το πέρας των 3 ημερών από την ανακοίνωση του, θα διεξαχθεί νέα κλήρωση με τους ίδιους παραπάνω όρους. Μετά και τη δεύτερη κλήρωση εάν δεν εμφανιστεί ο νικητής/νικήτρια, ακυρώνονται τα δώρα.
8. Ο νικητής/νικήτρια καλείται να παραλάβει τα δώρα του από το κατάστημα εντός 15 ημερών από την κλήρωση. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προσέλευση έως τότε, θα αποσταλούν ταχυδρομικά και θα επιβεβαιώσει την παραλαβή τους. Ο διοργανωτής δεν ευθύνεται εάν ο νικητής/νικήτρια δεν μπόρεσε, για οποιοδήποτε λόγο, να παραλάβει τα δώρα του. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το νικητή.
9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει την πλήρη και χωρίς όρους αποδοχή των παραπάνω όσων αναφέρονται.
Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιοδήποτε όρο αφού κοινοποιήσει πρώτα την αλλαγή στο Facebook.

Το ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Δημιουργικό το 2017!

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
Ιπποκράτους 21, Βέροια
Τηλ. 2331067323
www.trabolinotoys.gr
Βρείτε μας στο Facebook: Τραμπολίνο