Βέροια: Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε η εταιρεία βιομηχανικών ρολών - αυτοματισμών TEO DOORS

Η εταιρεία TEO DOORS που δραστηριοποιείται στον χώρο των βιομηχανικών ρολών, ρολών ασφαλείας, αυτοματισμών, γκαραζόπορτες, αμμοβολές και ηλεκτροστατικές βαφές, μεταφέρθηκε σε νέο χώρο στην Βέροια, στην οδό Θεσσαλονίκης 93 (πριν τις σιδηροδρομικές γραμμές).

Η εταιρία TEO DOORS ιδρύθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα καταξιώθηκε στο χώρο της. Κατασκευάζει χαλύβδινα ρολά Η/Β (ηλεκτροστατικά βαμμένα) και προσφέρει υψηλή αισθητική και ασφάλεια σε καταστήματα, γκαράζ και βιομηχανίες. Επίσης, κατασκευάζει φυσούνες και ηλεκτρουδραυλικές ράμπες φορτοεκφόρτωσης. Ο συνδυασμός ποιότητας-πρώτων υλών μαζί με τον εξοπλισμό και τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας, είναι η εγγύηση των προϊόντων της.

Όλα τα προϊόντα της TEO DOORS είναι εφοδιασμένα με C.E.

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Ρολά κλειστού τύπου: H εταιρία κατασκευάζει ρολά-γκαραζόπορτες κλειστού τύπου, κατάλληλα για πάρκινγκ, καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους.

Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ STAL37 και σε διαφορετικά πάχη ανάλογα με τα ανοίγματα του χώρου. Οι οδηγοί είναι βιομηχανικού τύπου Ω και διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκι για τη μείωση του θορύβου και την διείσδυση του αέρα.

teodoors

ΡΟΛΑ ΔΙΑΤΡΗΤΑ / ΔΙΧΤΥΩΤΑ

Επίσης, η TEO DOORS κατασκευάζει ρολά διάτρητα ή και διχτυωτά, κατάλληλα για την προστασία καταστημάτων, όπου απαιτείται η προβολή προϊόντων και παράλληλα η μέγιστη προστασία και ασφάλεια τους.

teodoors

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η εταιρία TEO DOORS κατασκευάζει βιομηχανικά ρολά ειδικά για εργοστασιακούς χώρους, συνεργεία αυτοκινήτων και αποθήκες. Όλα τα ρολά κατασκευάζονται από γαλβανιζέ λαμαρίνα STAL37 πάχους ενός χιλιοστού, σε καμπύλο και ίσιο προφίλ, και με τη δυνατότητα να τοποθετηθούν τζαμάκια που παρέχουν καλύτερο φυσικό φωτισμό του χώρου.

Ο άξονας των βιομηχανικών ρολών είναι από σωλήνα τούμπο, οι οδηγοί είναι βιομηχανικού τύπου βάθους 10cm και διαθέτουν ειδικά στεγανωτικά λάστιχα και βουρτσάκι για τη μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργία καθώς και τη διείσδυση του αέρα. Ο μηχανισμός του ρολού είναι τριφασικός με μειωτήρα και διαθέτει υπερταχυντή για τη μέγιστη ασφάλεια των διερχομένων.

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Διατίθενται μηχανισμοί για συρόμενες πόρτες ανάλογα με το μήκος και το βάρος της πόρτας, καθώς και αυτοματισμοί για ανοιγόμενες πόρτες ανάλογα με το μήκος του φύλλου. Η εταιρία προμηθεύει και εγκαθιστά αυτόματες ταχυκίνητες πόρτες από PVC:

- μηχανισμοί για συρόμενες πόρτες από 600kg-5000kg
- μηχανισμοί για ανοιγόμενες πόρτες έως 3,5m-250kg
- μηχανισμοί για ανοιγόμενες πόρτες από 2,5μ-200kg

teodoors

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Parking

Η εταιρία TEO DOORS διαθέτει μπάρες εισόδου Parking για οικιακή και επαγγελματική χρήση, ανάλογα το άνοιγμα του χώρου.

teodoors

ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρία TEO DOORS εμπορεύεται πόρτες πυρασφάλειας, κατασκευασμένες σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές UNI9723, πυράντοχης REI 60’ & 120’. Διατίθενται μονόφυλλες, δίφυλλες και με τζάμι, τυποποιημένων διαστάσεων 80Χ90, 100Χ205/215cm (μονόφυλλες) 160,180,200Χ205/215cm (δίφυλλες) ή σε διαστάσεις κατά παραγγελία.

Οι πόρτες παραδίδονται με τελική ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.

teodoors

ΗΛΕΚΤΡΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΡΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΟΥΝΕΣ

Η εταιρία TEO DOORS κατασκευάζει ηλεκτρουδραυλικές ράμπες φόρτωσης, κατάλληλη για ασφαλή και γρήγορη φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων. Επίσης κατασκευάζει φυσούνες κατάλληλες για χώρους φόρτωσης αποθηκών και εργοστασίων, ώστε να επιτυγχάνεται η ασφαλής προσέγγιση των φορτηγών και η απαραίτητη φραγή για εξοικονόμηση ενέργειας.

ΑΜΜΟΒΟΛΗ

Η εταιρία TEO DOORS διαθέτει μηχανή αμμοβολής. Η αμμοβολή είναι μια μέθοδος καθαρισμού, αποχρωματισμού και αποσκωρίασης μικρών και μεγάλων επιφανειών. Πχ για αφαίρεση μπογιάς, σκουριάς, βερνικιού κ.α. σε επιφάνειες όπως μέταλλο, ξύλο, σασί αυτοκινήτων-φορτηγών, ζάντες auto-moto κ.α.

Δείγμα δουλειάς ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

 teo doors

teo doors

ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η ηλεκτροστατική βαφή προσφέρει αντιδιαβρωτική προστασία σε απεριόριστη επιλογή χρωμάτων. Η εταιρία αναλαμβάνει παντός τύπου αντικείμενα για βαφή, μήκους έως 7m.

teo doors

teo doors

TEO DOORS
Θεσσαλονίκης 93, Βέροια
Τηλ. 2331093099
www.teodoors.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.