Αρίστης ποιότητας πέλλετ από την Deal Group

Η εταιρεία DEAL FIRE του Ομίλου DEAL GROUP, χρόνια στον χώρο της θέρμανσης, επιδιώκει και εξασφαλίζει, την παραγωγή, αποθήκευση και διάθεση αξιόπιστης οικολογικής καύσιμης ύλης PELLET, που προέρχεται από καθαρό ξύλο (Wood) 100%, και κατασκευάζεται στο πλαίσιο των αυστηρών κριτηρίων που καθορίζονται από τα διεθνή πρότυπα ΕΝ 14961-2/DIN 51731, CLASS A' σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η εταιρεία DEAL FIRE, σε συνεργασία με τα πλέον αξιόπιστα και φερέγγυα εργοστάσια παραγωγής pellet, και τηρώντας επακριβώς τις προδιαγραφές των διεθνών και ευρωπαϊκών προτύπων κατασκευάζει το δικό της pellet, το οποίο διαθέτει στην αγορά προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των πελατών της, για μία καθαρή και οικονομική θέρμανση.

Το Pellet DEAL είναι εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζεται 100% από φυσική ξυλεία, δεν διαθέτει χημικά πρόσθετα και άλλες συγκολλητικές ουσίες, είναι πιστοποιημένο, έχει σταθερή καύση με μεγάλη θερμογόνο ισχύ, χαμηλή υγρασία και αφήνει τα λιγότερα υπολείμματα στάχτης.

Το Pellet DEAL διατίθεται σε απεριόριστες ποσότητες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χονδρικής ή λιανικής, σε σακούλες των 15 Kgr για οικιακή ή επαγγελματική χρήση και σε συσκευασία BIG BAG του 1 τόνου, κυρίως για επαγγελματική χρήση.

• Άμεση εξυπηρέτηση
• Μεγάλη διαθεσιμότητα
• Υψηλή αξιοπιστία
• Εγγύηση

 
 
ΔΕΛΑΒΕΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Μέση Ημαθίας
Τ. 2331077000, 2331041000
www.dealfire.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.dealsolar.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.