Λόγοι για Αγορά Τροχοβίλας

Αν το όνειρο σας είναι ένα όμορφο εξοχικό σπιτάκι μέσα στην φύση… κοντά σε θάλασσα ή σε βουνό… μπορεί να γίνει πραγματικότητα!! Αποκτήστε άμεσα το προσωπικό σας καταφύγιο, αγοράζοντας Τροχοβίλες, έτοιμες πλήρως εξοπλισμένες κινητές κατοικίες(με ρόδες και σύστημα ρυμούλκησης) οι οποίες διατίθενται στην αγορά σε διάφορα μεγέθη & σχέδια. Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται συνεχώς οι οπαδοί της Τροχοβίλας και αυτό συμβαίνει γιατί προφανώς υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί λόγοι για τους οποίους η επιλογή αυτού του τύπου κατοικίας είναι ιδανική…

  • Μπορούν να μετακινηθούν εντός του χώρου σας, σαν ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα.
  • Οι Τροχοβίλες κατασκευάζονται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, βάσει συγκεκριμένων εργοστασιακών προδιαγραφών και προτύπων. Η κατασκευή τους είναι μελετημένη με υλικά παραγωγής τα οποία ελέγχονται και βελτιώνονται από χρόνο σε χρόνο με βασικό στόχο, την αντοχή τους στον χρόνο και στις έντονες κλιματολογικές συνθήκες.
  • Υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο σε μεγέθη όσο και σε εσωτερικό εξοπλισμό… αναλόγως του χώρου σας αλλά και των αναγκών σας, μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό μοντέλο για εσάς.
  • Η εσωτερική τους διαρρύθμιση θα σας εντυπωσιάσει…. Τροχοβίλες μεσαίου μεγέθους 21 ή 24 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνουν 2 υπνοδωμάτια(δυνατότητα φιλοξενίας έως και 7 άτομα), κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο και wc… Οι χώροι είναι στο 100% λειτουργικά διαμορφωμένοι … Η επιλογή των επίπλων αλλά και η έξυπνη τοποθέτηση τους στον χώρο, αποδεικνύουν τον άψογο σχεδιασμό αλλά και την απόλυτα επιτυχημένη διαρρύθμιση των Τροχοβιλών.
  • Περιλαμβάνεται η επίπλωση από τον καναπέ στο σαλόνι μέχρι τα στρώματα στα κρεβάτια
  • Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε επιπλέον χρόνο και χρήμα για να εξοπλίσετε τον χώρο σας με οικιακές συσκευές… Οι Τροχοβίλες διαθέτουν κουζίνα, φούρνο, απορροφητήρα, ψυγείο, θέρμανση, θερμοσίφωνο, air condition…
  • Οι Υδραυλικές και οι Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είναι επίσης έτοιμες καθώς και η αναμονή για το γκάζι… το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια απλή σύνδεση με το ρεύμα, το νερό…
  • Υπάρχει δυνατότητα άμεσης μεταφοράς και τοποθέτησης σε όλα τα οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα. Από την στιγμή που θα φτάσει η Τροχοβίλα στον χώρο σας, η εγκατάσταση της μπορεί να γίνει μέσα σε λίγη ώρα.
  • Τα υλικά κατασκευής δεν απαιτούν συντήρηση… γλιτώνετε χρήμα αλλά και χρόνο.
  • Υπάρχει δυνατότητα μεταπώλησης σε περίπτωση που θελήσετε να αντικαταστήσετε την Τροχοβίλα σας με μία άλλη παρόμοια ή άλλου τύπου κατασκευή.
  • Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από το οικόπεδο σας σε άλλο χώρο

Αναζητήστε την πιο αξιόπιστη εταιρία στην αγορά και επιλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει και σας εκφράζει… καινούριο ή μεταχειρισμένο, με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Τροχοβίλες Χατσόγλου στο 210 55 74 444 είτε να επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα www.trohovilla.gr .