Σκουλαρίκια και δαχτυλίδια Aleema: Τα must have αξεσουάρ του Φθινοπώρου

Το καλοκαίρι τελειώνει και μπαίνουμε σιγά σιγά στη νέα σεζόν. Πριν ξεκινήσει όμως το Φθινόπωρο θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες με τα κατάλληλα ρούχα αλλά και αξεσουάρ για να τα αναδείξουμε.

Η φετινή μόδα για το Φθινόπωρο 2016 προστάζει χειροποίητα γυναικεία κοσμήματα σε μοναδικούς συνδυασμούς και εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα που θα κάνουν κάθε σας ντύσιμο πιο classy από ποτέ.

Συγκεκριμένα, τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια τραβάνε τα βλέμματα στο πρόσωπο σας, ενώ όσα πιο πολλά δαχτυλίδια τόσο το καλύτερο, αφού προσδίδουν θηλυκότητα και στυλ, ειδικά αν συνδυάζονται με ένα κομψό και προσεγμένο μανικιούρ.

Σε κάθε περίπτωση η Aleema διαθέτει για σας τα καλύτερα χειροποίητα κοσμήματα και μία μεγάλη ποικιλία σε σκουλαρίκια και δαχτυλίδια που αποτελούν απόλυτα μοναδικές δημιουργίες και κάνουν κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή.

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά χειροποίητα σκουλαρίκια της Aleema με μοναδικά σχέδια και χρώματα και κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, ξεχωρίσαμε τα Feather Earrings, ιδανικά για μποέμ φθινοπωρινές εξόδους αλλά και για κάθε σπορ ή casual εμφάνιση σας.

skoul2

Τα δαχτυλίδια είναι ένα κόσμημα που αγαπούν όλες οι γυναίκες. Στα χειροποίητα κοσμήματα Aleema θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε χειροποίητα δαχτυλίδια που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο. Σας προτείνουμε το Βubble Ring, με χαριτωμένες διακοσμητικές φούσκες που δίνουν μία παιχνιδιάρικη αίσθηση και ένα κομψό στυλ.

skoul3

Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας στα κοσμήματα και όποιο κι αν είναι το στυλ ντυσίματος σας, στο ηλεκτρονικό κατάστημα με χειροποίητα κοσμήματα Aleema θα βρείτε σίγουρα ό,τι χρειάζεστε για να συνδυάσετε κάθε σας εμφάνιση.