Βρες τι σου ταιριάζει και απόλαυσε τον ήλιο!

Η επιστημονική ορολογία της… ηλιοθεραπείας μπορεί να μας φέρνει σε αμηχανία, ωστόσο είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τους κανόνες, για να μπορούμε να παίζουμε ανέμελα και ασφαλή παιχνίδια με τον ήλιο, χρησιμοποιώντας πάντα την κατάλληλη αντιηλιακή προστασία.

 

Συνήθως όταν ξεκινά το καλοκαίρι θυμόμαστε ότι πρέπει να προμηθευτούμε όλα τα κατάλληλα προϊόντα για την αντηλιακή μας προστασία. Επιλέξτε επώνυμα προϊόντα με τις καλύτερες υφές, σχεδιασμένα για όλη την οικογένεια.

Οπότε, όπου κι αν είστε, οτιδήποτε κι αν κάνετε κρίνεται απαραίτητο να προστατεύεστε από τον ήλιο. Προμηθευτείτε εξαιρετικές φόμουλες με ανώτερη προστασία για όλους τους τύπους δέρματος με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ειδικές αυξημένες σας ανάγκες.

Βρείτε το κατάλληλο αντιηλιακό για εσάς από τις μοναδικές προσφορές στα αντιηλιακά του wecare.gr

Αντιηλιακή προστασία και εύρυνες

Μετά από περισσότερο από έναν αιώνα ερευνών στον τομέα της περιποίησης του δέρματος, μπορείτε να βρείτε επιστημονικά προηγμένες λύσεις για την αντηλιακή σας προστασία.

Οι παράγοντες προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία συνδυάζουν την καινοτομική αντηλιακή τεχνολογία με προϊόντα περιποίησης που προστατεύουν και καταπολεμούν τις αρνητικές επιπτώσεις της.

Μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε τον ήλιο με απόλυτη εμπιστοσύνη.

photo wecare 3.1

Αντιηλιακό και ηλιακή ακτινοβολία

Χαρίστε στο πρόσωπο και στο σώμα σας υψηλής περιποίησης αντηλιακής προστασία που προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB οι οποίες προκαλούν εγκαύματα, ξηρότητα, τραχύτητα, πρόωρη γήρανση στην επιδερμίδα. Μην παραλείπετε να ανανεώνετε συχνά το αντηλιακό σας, ιδιαίτερα μετά την εφίδρωση, το κολύμπι ή το σκούπισμα με πετσέτα ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρέχοντας έτσι ενυδάτωση που διαρκεί.

Αποφεύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό προϊόν καθώς η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία σας και αναζητείστε σκιερά μέρη κατά τις ώρες της έντονης ακτινοβολίας.

Αν για εμάς τους ενήλικες τα  η αντηλιακή προστασία είναι άκρως απαραίτητη, φανταστείτε πόσο μάλλον για ένα παιδί. Τώρα που πια οι κλιματικές αλλαγές είναι κατακλυσμιαίες, κρίνεται απαραίτητο να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας αντηλιακή προστασία, για κάθε τύπο δέρματος και με τον κατάλληλο με υψηλό δείκτη ώστε να προστατέψουμε τα παιδιά μας από τον ήλιο.

Σαφέστατα πρέπει να αποφεύγεται η παραμονή τους κατά τις μεσημεριανές ώρες κατά τις οποίες οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου θεωρούνται εξαιρετικά βλαβερές.

Πηγή http://www.wecare.gr