Ανδρικά πουκάμισα και παντελόνια από το απόλυτο Brand, στην πόρτα σας!

Θέλετε να είστε casual και ταυτόχρονα κομψοί, με ένα ολοκληρωμένο outfit σε όλες σας τις εμφανίσεις; Το online κατάστημα Navy & Green σας έχει δίνει την δυνατότητα να είστε παντού και πάντα casual και άνετοι.

Πουκάμισο

Τα ανδρικά πουκάμισα είναι απαραίτητα και χρήσιμα στην καθημερινότητα του σύγχρονου άντρα. Φοριούνται είτε σκέτα τις περισσότερες μέρες του έτους, είτε μαζί με jackets, σακάκια ακόμα και γιλέκα. Επιπλέον, ακολουθούν πάντα το προσωπικό σας γούστο όσο extreme ή alltimeclassic και να είναι.

Τι είναι στην μόδα φέτος;

Φέτος η μόδα δεν έχει περιορισμούς, αφού ένας άντρας μπορεί να φορέσει από ένα slim πουκάμισο, μέχρι και ένα looseshirt, μένοντας πιστός στις τάσεις της μόδας.

Η Navy & Green προτείνει να βάλετε λίγο χρώμα στο αγαπημένο σας ρούχο μιας και η άνοιξη καταφθάνει. Απομακρυνθείτε από το μουντό μαύρο ή το μονότονο άσπρο και διαλέξτε ένα από τα χρωματιστά outfit.

Αυτό το σχέδιο παίζει ανάμεσα σε γκρι, κυπαρισσί και μωβ. Ταιριάζει απόλυτα με ένα πράσινο πουλόβερ αλλά και με ένα σακάκι μονόχρωμο για πιο επαγγελματικές εμφανίσεις. Αποκτήστε το εδώ με 35% έκπτωση.

Παντελόνι

Συνήθως οι άντρες έχουν λίγα και καλά παντελόνια, αφού τα ταιριάζουν με μπλούζες, πουκάμισα αλλά και φούτερ. Το e-shopNavy & Green προσφέρει λοιπόν μία μεγάλη ποικιλία από ανδρικά παντελόνια σε φαρδιές και στενές γραμμές που φανερώνουν μία προσεγμένη casual προοπτική. Εάν σας άρεσε το παραπάνω παντελόνι, αγοράστε το με ένα κλικ!