Μοντέρνα έπιπλα τραπεζαρίας: 3+1 προτάσεις για το δικό σας γούστο

Η τραπεζαρία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την άνεση, την απόλαυση του φαγητού, την πρακτικότητα, την κορυφαία αισθητική και αναμφισβήτητα διαδραματίζει για το κάθε σπίτι έναν ξεχωριστό ρόλο.

Στο παρόν άρθρο θα βρείτε πρώτοι όλες τις νέες τάσεις για την διαμόρφωση της τραπεζαρίας σας, όπως μας τις έδωσε η Avax με έπιπλα μέσα από τη νέα της συλλογή!

  • Για αυτούς που είναι ή νιώθουν ακόμα νέοι

Αν έχετε πρώτο κριτήριο επιλογής ένα ζωντανό χρώμα στην τραπεζαρία σας, τότε το μοντέρνο design είναι το ύφος σας. Επιλέξτε στρογγυλό σκελετό σε ότι αφορά το τραπέζι για περισσότερο στυλ σε ένα φοιτητικό σπίτι!

  • Για κλασικά γούστα

Αν θέλετε κάτι alltimeclassic για τον χώρο της τραπεζαρίας σας, τότε ένας ορθογώνιος σκελετός είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η δερμάτινη επένδυση είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες ιδέες, για να ενισχύσετε την σύνθεση.

Για ολοκληρωμένες τραπεζαρίες, μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ.

Συνδυάστε την τραπεζαρία σας

Οι καρέκλες Fitzgerald, αποπνέουν κομψότητα και minimal αισθητική, χωρίς να ξεφεύγουν από την νοοτροπία ενός κλασικού προτύπου. Εκτός από μπεζ, μπορείτε να τις βρείτε σε μία γκάμα χρωμάτων.

  • Η υπεροχή του ξύλου

Το ξύλο μπορεί να διαμορφώσει τα πιο μοντέρνα έπιπλα, ειδικά όταν συνδυάζεται με μέταλλο. Είναι επιβλητικό και μπορεί να ενταχθεί με τις καλύτερες προοπτικές σε ένα σαλόνι που είναι ενιαίο με την κουζίνα.

Tip: Στο AvaxDecoθα βρείτε τηνarchetypechair, από ξύλο δρυός με λιτό design που μπορεί να ενταχθεί στο αγαπημένο σας ξύλινο τραπέζι.

  • Με πρωταγωνιστές τις καρέκλες

Αν δεν έχετε το διαθέσιμο budget, μπορείτε να επενδύσετε στις καρέκλες τραπεζαρίας, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη συλλογή από μοντέρνες και κλασικές νοοτροπίες.

  • Για το εξοχικό

Ο εξοπλισμός της εξοχικής κατοικίας σας, μπορεί να μην έχει ανάγκη από τραπεζαρία, παρά μόνο από ένα coffeetable και μερικά βοηθητικά έπιπλα.

Βρείτε αυτό που γεμίζει και αναδεικνύει όλους τους χώρους του σπιτιού, σε χαμηλές τιμές, μόνο στην ΑΒΑΞ

Και αν θέλετε βοήθεια στο décor η ομάδα της ΑΒΑΞ σας προσφέρει μελέτη και επίβλεψη της δικής σας διακόσμησης.