Αλλάξτε χρώμα στο σαλόνι σας με ριχτάρια και μαξιλάρια καναπέ

kanapes

Θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στο σαλόνι σας εν’ όψει των γιορτών, αλλά κάθε διαδικασία σας φαίνεται χρόνοβόρα και πολυέξοδη; Η λύση είναι πολύ πιο απλή απ’ ότι φαντάζεστε.

Πολλές φορές για να αλλάξουμε την εμφάνιση ενός δωματίου και να του δώσουμε ένα εντελώς καινούργιο στυλ, δεν χρειάζεται να βάψουμε τους τοίχους, ή να αλλάξουμε όλα τα έπιπλα.

Αρκούν μερικές μικρές (ή και πιο μεγάλες) χρωματικές λεπτομέρειες, που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας, άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία και μάλιστα, όταν θα αποφασίσετε να τον αλλάξετε πάλι, είναι πάρα πολύ εύκολο να το κάνετε.

Η μαγική αυτή λύση είναι τα ριχτάρια καναπέ και τα μαξιλάρια καναπέ, που ανάλογα το χρώμα και το σχέδιο που θα επιλέξετε, θα αλλάξουν εντελώς την αίσθηση του χώρου. Δείτε εδώ μια πολύ αξιόλογη συλλογή σε ριχτάρια καναπέ!

Καθώς οι καναπέδες είναι σχεδόν κατά κανόνα το πιο εμβληματικό έπιπλο του σαλονιού, είναι απολύτως φυσικό η αισθητική του να επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από αυτούς.

Ετσι αν θέλετε να αλλάξετε τα χρώματα και την εμφάνιση του χώρου σας δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή να φέρετε συνεργεία στο σπίτι για να βάψετε τους τοίχους ή να μετακινήσετε τα έπιπλα, αφού μπορείτε απλώς να αλλάξετε χρώμα στους καναπέδες με κομψά ριχτάρια και μαξιλάρια. Τα μαξιλάρια καναπέ είναι μια επιλογή που μπορεί να εκτοξεύσει την εικόνα του καναπέ σας!

Από κλασικό λευκό μέχρι απαλό παλ μώβ ή πιο έντονα σκούρα χρώματα με απίστευτα σχέδια και μοτίβα, η ποικιλία που διατίθεται σε μαξιλάρια και ριχτάρια καναπέ είναι τεράστια και επιτρέπει τους συνδυασμούς και τους αυτοσχεδιασμούς για ακόμη πιο δημιουργικά αποτελέσματα.

Τολμήστε την αλλαγή και μεταμορφώστε κι εσείς το σαλόνι σας με δύο κινήσεις. Η ΚΕΝΤΙΑ αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σας στην προσπάθεια αυτή!