Ανέβηκε η νέα ιστοσελίδα του καταστήματος παιχνιδιών ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Στον «αέρα» είναι εδώ και λίγες ημέρες η νέα ιστοσελίδα του καταστήματος παιχνιδιών ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ. Μια δυναμική ιστοσελίδα με όμορφα γραφικά κι εύκολη στη χρήση. Στην νέα ιστοσελίδα μπορείτε να αναζητήσετε παιχνίδια όλων των συνεργαζόμενων εταιριών ή ανά κατηγορία ηλικίας του παιδιού. Οι κατηγορίες και οι υποκατηγορίες θα σας βοηθήσουν στην στοχευμένη αναζήτηση του κατάλληλου παιχνιδιού. Για το κάθε παιχνίδι σας παρέχεται πληροφόρηση για της δεξιότητες που αποκομίζει το παιδί, για ποια ηλικία είναι κατάλληλο, εάν είναι διαθέσιμο καθώς και την τιμή, με δυνατότητα αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Επιπλέον στην κατηγορία «Χρήσιμα Άρθρα» θα διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες, για το πώς να διαλέξετε το κατάλληλο παιχνίδι για το παιδί σας, ποια παιχνίδια είναι κατάλληλα για την κάθε ηλικία και ούτω καθ’ εξής.

Παράλληλα λειτουργεί κατηγορία προσφορών, στην οποία θα αναρτώνται οι εκάστοτε προσφορές.

Λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων δεν έχετε παρά να μπείτε στην νέα ιστοσελίδα, να δημιουργήσετε εύκολα έναν λογαριασμό πελάτη και να παραγγείλετε ηλεκτρονικά τα πιο όμορφα παιχνίδια για τα παιδιά ή τα βαφτιστήρια σας.

Επισκεφθείτε τη ΝΕΑ ιστοσελίδα στην διεύθυνση www.trabolinotoys.gr

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
Ιππποκράτους 21, Βέροια
Τηλ. 2331067323