Ανδρικό πουλόβερ: Ένα ιδανικό δώρο για τα γενέθλιά του

Μπορεί να ακούγεται κλασικό αλλά δεν είναι! Το πλεκτό είναι μια επιλογή που μπορεί να αναδιαμορφώσει το στυλ ενός άνδρα, να το ενδυναμώσει και να το εξυψώσει, ειδικά αν είναι σωστά συνδυασμένο.

Το online κατάστημα Skateshop σας βοηθάει να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο που ανταποκρίνεται στο στυλ του!

Αναγνώρισε τον τύπο του

Είναι casual τύπος ή μήπως επιλέγει πιο chic outfits στην καθημερινότητά του; Τα πουλόβερ σε γενικές γραμμές θεωρούνται ένα εύκολο ένδυμα, αφού συνδυάζονται με όλα τα στυλ.

Για τον sport, trendy και πιο χύμα άντρα:

Σχεδιαστικές ποικιλίες από γκρι και κόκκινο με φόντο μία κλειστή απόχρωση του βεραμάν. Το πλεκτό κλείνουν 4 μεγάλα κουμπιά. Ζεστό και άνετο, θα χρωματίσει την εμφάνισή του και θα συμπεριληφθεί σίγουρα στα αγαπημένα του ρούχα. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο πλεκτό, εδώ 

Για αυτόν που πάει κάθε μέρα στο γραφείο

Εδώ πρέπει να βρείτε κάτι που θα κερδίσει το αγαπημένο του πουκάμισο, το οποίο σίγουρα επιλέγει τα περισσότερα πρωινά. Ανάμεσα στα ανδρικά πλεκτά, ξεχωρίζουν αυτά με το μικρό V σε στενή γραμμή. Η κεραμιδί απόχρωση ταιριάζει σε μελαχρινούς και ξανθούς και το κυριότερο; Μπορεί να συνδυαστεί με πουκάμισο από μέσα!

Οριζόντιες ρίγες για να αγκαλιάζουν το σώμα του

Σύμφωνα με τις απόψεις των fashionistas, οι οριζόντιες και όχι οι κάθετες, είναι οι ρίγες που αναδεικνύουν όχι μόνο την γυναικεία αλλά και την ανδρική εμφάνιση. Αν γνωρίζετε ότι αγαπάει τις ρίγες, τότε το συγκεκριμένο πουλοβεράκι θα είναι το ιδανικό δώρο.

Δείτε περισσότερα πλεκτά και ανδρικά ρούχα μόνο στο Skateshop .