Ανθοπωλεία και συνθέσεις – τι προτείνεται από τους ειδικούς;

louloudi

Εκτός από την αποστολή λουλουδιών σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, τα λουλούδια μπορούν να γίνουν και ένα από τα καλύτερα διακοσμητικά στοιχεία στον χώρο του σπιτιού ή στην επαγγελματική σας στέγη. Είναι στοιχείο που γεμίζει το σπίτι με ευφορία, ζωντάνια και περίσσιο χρώμα και αναδεικνύει ακόμα και έναν ανεκμετάλλευτο χώρο.

Επιλέγοντας λοιπόν λουλούδια για τον χώρο σας σίγουρα τα προτεινόμενα άνθη θέλετε να ξεχωρίζουν τόσο στο design όσο και στην αισθητική τους. Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις από τα διασημότερα ανθοπωλεία της Αθήνας:

roses

Τα τριαντάφυλλα επιλέγονται όχι μόνο για να δοθούν ως δώρο, αλλά και για να δώσουν αξία σε ένα βάζο στο σαλόνι σας. Μπορείτε να τα αποξεράνετε και να τα χρησιμοποιήσετε στον στολισμό του χώρου σας σε μία ιδιαίτερη περίσταση.

sentouki

Πολύ καλή εναλλακτική επίσης με τα τριαντάφυλλα, μπορεί να είναι το σεντούκι. Ένα διακοσμητικό μέσο που σίγουρα θα χαρίσει εκτός από στυλ και έναν ρομαντικό τόνο στον εσωτερικό ή στον εξωτερικό σας χώρο.

potiri l

Λουλούδια σε ζελέ! Κρατάνε για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορούν να προσφέρουν μία διακοσμητική πνοή στο στόλισμα του τραπεζιού σας.

Και επειδή το καλοκαίρι καταφθάνει...

Ο εξωτερικός σας χώρος, απαιτεί σίγουρα μεγαλύτερη προσοχή! Για αυτό οι συνθέσεις σας, μπορούν να γίνουν με λουλούδια που αντέχουν σε κλιματικές συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών.

lou3

Η αρδίσια είναι ένα φυτό, που μπορεί να στολίσει την σκάλα του σπιτιού σας αλλά και το μπαλκόνι σας. Αποτελείται από πολλά άνθη και καρπούς που κρέμονται ανά ομάδες, προσθέτοντας ένα ζωντανό χρώμα στο δωμάτιο που θα την εντάξετε.

dipladenia

Η διπλαδένια, είναι ένα ακόμα φυτό πολύ ανθεκτικό και γρήγορα αναπτυσσόμενο που στολίζει το μπαλκόνι σας με τις καλύτερες προοπτικές.

Bonsai small

Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο ή να δώσετε μία ιαπωνική πνοή διακόσμησης στον χώρο σας, τότε μπορείτε να επιλέξτε ένα μπονσάι. Ζει πάρα πολλά χρόνια αλλά θέλει ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα.

Επιλέξτε κι άλλα φυτά και λουλούδια μέσα από την μεγάλη ποικιλία του online ανθοπωλείου eflowers.gr, ζητώντας και εξειδικευμένες συμβουλές!