Ανδρικά ρούχα και παντελόνια που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε!

rouxa

Είναι γεγονός ότι τη σημερινή εποχή το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών προσέχει ιδιαίτερα την εξωτερική του εμφάνιση και γενικότερα ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, ώστε να είναι in fashion!

Η αντρική μόδα είναι απλή και στοχευμένη. Ένας άντρας για να εντυπωσιάσει ενδυματολογικά, δεν έχει παρά να επιλέξει ένα εκκεντρικό παντελόνι με ένα λευκό ή ένα μαύρο t-shirt. Γενικά, δεν χρειάζονται πολλά χρώματα και σχήματα στα ανδρικά ρούχα, όσο πιο απλά τόσο πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία NAVY & GREEN έχει καθιερωθεί στην αγορά του ανδρικού ενδύματος και σας παρουσιάζει μερικά από τα κομμάτια που πρέπει να υπάρχει σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα για το φετινό καλοκαίρι.

Αγαπημένο blue navy ανδρικό παντελόνι, είναι το must have item για το καλοκαίρι. Συνδυάζεται άψογα με ένα κόκκινο t-shirt για το απόλυτο navy look, ή εναλλακτικά με ένα απλό λευκό t-shirt και εσπαντρίγιες!

panteloni 2

Ένα polo μπλουζάκι θα ολοκληρώσει το στιλ σας! Φυσικά σε κόκκινο όπως προαναφέρθηκε...

polo2

Αν από την άλλη δεν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα και προτιμάτε τα σκουρόχρωμα παντελόνια, τα οποία αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή και δεν πρόκειται να σας προδώσουν ποτέ, τότε επενδύστε σε ένα μαύρο παντελόνι και συνδυάστε το με ένα πουκάμισο, κατά προτίμηση ριγέ και φυσικά τα αγαπημένα σας sneakers.

Και επειδή είναι καλοκαίρι και θέλουμε χρώμα στη γκαρνταρόμπα μας, επενδύστε σε ένα καρό πουκάμισο με έντονα χρώματα!

poukamiso2

Ευχαριστούμε το online κατάστημα Navy & Green για τις συμβουλές του!