tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε σήμερα σε υπαλλήλους του Δήμου Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 25 Ιουνίου, δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, σε υπαλλήλους του Δήμου Αλεξάνδρειας, κατόπιν συνεργασίας του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη και του ΕΟΔΥ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε λήψη σαράντα (40) δειγμάτων για τεστ θετικότητας στον Κορωνοϊό από τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου όπως και λοιπούς υπαλλήλους που λόγω αντικειμένου εργασίας, εκτίθενται σε συχνή επαφή με το κοινό.

Σκοπός αυτής της δράσης είναι η προστασία της υγείας του προσωπικού του Δήμου, που έρχεται σε επαφή με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Τέτοιοι έλεγχοι είναι απαραίτητοι για την καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας του covid-19 στο δήμο μας.

Ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή διασποράς του ιού, όπως: καθαρός χώρος, διατήρηση απόστασης μεταξύ των συμμετεχόντων, χρήση αντισηπτικών, κ.α.

Τέλος, η διαδικασία θα συνεχιστεί σε επόμενο χρόνο, για να καλυφθούν και υπάλληλοι των υπόλοιπων δομών και υπηρεσιών του Δήμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69