tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οργίασε το...ράδιο αρβύλα στην Βέροια στο θέμα του κορονοϊού

Τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίσθηκαν στη Νάουσα, δημιούργησαν μια λογική αναστάτωση και στην Βέροια. Δεν είναι λίγο εκεί που αισθάνεται κάποιος ασφαλής, γνωρίζοντας ότι ο νομός είναι "καθαρός" από κορονοϊός, να σκάει τέτοια είδηση και να ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Αυτό που ενίσχυσε την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας ήταν οι διαφόρου τύπου "αποκλειστικές" πληροφορίες που διακινούνταν. Από γνωστό, γνωστού που δουλεύει στο νοσοκομείο λέει ο άλλος, έμαθε ότι στην Βέροια έχει 10 κρούσματα. Ένας άλλος που είχε "πηγές" στο πρώην ΙΚΑ έμαθε για τρία κρούσματα. Ένας άλλος, που και αυτός είχε τις δικές του πηγές έμαθε για πέντε κρούσματα. Και όλες αυτές οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν στην Βεροιώτικη πιάτσα και ανέβασαν τον δείκτη της ανησυχίας της τοπικής κοινωνίας ψηλά.

Απέναντι στο τοπικό...ράδιο αρβύλα, η επίσημη ενημέρωση ήταν ότι στην Βέροια δεν υπήρχε επιβεβαιωμένο κρούσματα. Όλα τα άλλα ήταν αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων που αναστάτωσαν την τοπική κοινωνία. Τα πράγματα είναι σε πολύ καλό επίπεδο στο νομό μας και γι αυτό δεν χρειάζεται αναστάτωση. Τηρούμε τα μέτρα όσο καλύτερο μπορούμε και κρατάμε την ψυχραιμία μας. Ακόμη κι αν στο επόμενο διάστημα εμφανιστούν κρούσματα, επειδή δεν έχουμε αόρατη ομπρέλα να μας προστατεύει, πάλι με ψυχραιμία θα το το αντιμετωπίσουμε και θα το ξεπεράσουμε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69