tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη στο Κ.Η.Φ.Η από μαθητές του 1ου Ημερήσιου Ε.Π.Α.Λ Βέροιας

Το κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Κ.Α.Π.Α δήμου Βέροιας επισκέφτηκαν την Πέμπτη 11 Απριλίου οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου ημερήσιου Ε.Π.Α.Λ Βέροιας του εργαστηριακού κέντρου του τμήματος αισθητικής, συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριες τους κ.Γιαννουσοπούλου Αργυρώ και κ.Κόκκαλη Ελένη.

Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η περιποίηση των ωφελούμενων του προγράμματος εφαρμόζοντας τεχνικές περιποίησης προσώπου εμπνευσμένες από αρχαιοελληνικές μεθόδους ομορφιάς και ευεξίας. Οι ηλικιωμένοι χαλάρωσαν και ανακουφίστηκαν από το θεραπευτικό μασάζ προσώπου καθώς το αίσθημα της αφής προκαλεί πολλά συναισθήματα ιδιαίτερα στην Τρίτη ηλικία.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Κ.Α.Π.Α δήμου Βέροιας ευχαριστούν θερμά τον Διευθυντή του Ε.Π.Α.Λ Βέροιας κ. Παντή Βαπτιστή και τον κ. Ουσουντζόγλου Νικόλαο για την άψογη συνεργασία τους.

Επίσκεψη του π.Χρυσόστομου Ξενιτόπουλου στο Κ.Η.Φ.Η Βέροιας

Εν όψει της γιορτής του Πάσχα, της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας ο πατήρ Χρυσόστομος Ξενιτόπουλος επισκέφθηκε το χώρο του Κ.Η.Φ.Η μετά από πρόσκληση του προσωπικού και των ωφελουμένων του προγράμματος.

Ο πάτερ δέχτηκε με πολλή χαρά την πρόσκληση και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 πραγματοποίησε ομιλία για το οδοιπορικό του Χριστού από τα πάθη έως την Ανάσταση καθώς επίσης και για τη δύναμη της ταπείνωσης της μετάνοιας και της συγχώρεσης και το θαύμα της Αναστάσεως.

Η προσέλευση των ηλικιωμένων ήταν πολύ μεγάλη και οι καρδιές τους γέμισαν από τα σοφά και γεμάτα αγάπη λόγια του πάτερ.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες προς τον πάτερ για την τιμή που έκανε στα μέλη και το προσωπικό του προγράμματος να βρεθεί κοντά τους ενώ ο ίδιος δεν παρέλειψε να συγχαρεί το προσωπικό για το κοινωνικό έργο που επιτελεί με τόση αφοσίωση και αγάπη.

Τέλος, δόθηκαν ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69