tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημοτικό Κουλούρας: εβδρομάδα φιλοξενίας για τους εταίρους του Erasmus

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα φιλοξενίας εκπαιδευτικών-εταίρων, ευρωπαϊκών σχολείων (Βελγίου, Λιθουανίας, Τουρκίας, Πολωνίας) από το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας.

Ήταν η πρώτη συνάντηση γνωριμίας και συντονισμού των εταίρων και γι’ αυτό δεν υπήρχαν μαθητές στις αποστολές. Το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+που συμμετέχει το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας έχει τον τίτλο “Together We Can Do So Much” και στόχο έχει την εξεύρεση και εξασφάλιση κοινού, δημιουργικού και ποιοτικού χρόνου ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, μέσα από τον προγραμματισμό δράσεων (με έμφαση σε θέματα ανακύκλωσης και αειφόρου ανάπτυξης ...), κατασκευών, ανάληψης πρωτοβουλιών (δημιουργικά εργαστήρια, λέσχη κινηματογράφου, φιλαναγνωσίας ...) κ.λ.π.

Ήδη, από την αρχή της σχολικής χρονιάς το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας υλοποίησε πολλές δράσεις προς την κατεύθυνση αυτή (κοινές επισκέψεις γονιών-παιδιών, ημέρες συνύπαρξης και συνδημιουργίας στο χώρο του σχολείου, απογευματινά δημιουργικά εργαστήρια για γονείς και μαθητές, διοργάνωση βιωματικών δράσεων με πυρήνα το παραμύθι ...

Ήδη, εδώ και καιρό δημιουργήθηκε βήμα-βήμα όλη εκείνη η απαραίτητη υποδομή που θα έκανε τους εταίρους του προγράμματος να αισθανθούν την Κουλούρα, χώρο του προγράμματος και δικό τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69