tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εξετάσεις νέων κυνηγών - Διαδικασία έκδοσης αδειών θήρας

Οι εξετάσεις των νέων κυνηγών πραγματοποιούνται δύο φορές κάθε μήνα στα γραφεία του Δασαρχείου Βέροιας στις 9.00 π.μ. ανεξάρτητα από την περίοδο θήρας.

Για να συμμετάσχει κανείς πρέπει να υποβάλει αίτηση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας ή του Δασαρχείου Βέροιας δύο μέρες τουλάχιστον πριν τη διεξαγωγή των εξετάσεων και να προμηθευτεί το ερωτηματολόγιο νέων κυνηγών, στο οποίο θα εξεταστεί.

Απαραίτητες προϋποθέσεις: η συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του ενδιαφερόμενου και η προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας. Παραπάνω αναφέρονται οι ημερομηνίες των εξετάσεων νέων κυνηγών για το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε πρωινές ώρες με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλ. 2331027495 ή να στείλετε μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου στο facebook.

Διαδικασία έκδοσης αδειών θήρας

Διαδικασία έκδοσης αδειών θήρας

Πολύ σύντομα ξεκινάει η διαδικασία έκδοσης αδειών θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2020-2021. Τσεκάρετε τις άδειες θήρας σας για ύπαρξη διαθέσιμων σελίδων (απαιτούνται τουλάχιστον δύο) για την φετινή ανανέωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη θεώρηση: η προσκόμιση μιας τουλάχιστον άδειας κατοχής όπλου που να είναι σε ισχύ και να είναι στο όνομα του κυνηγού. Αν το βιβλιάριο θήρας σας δεν έχει πλέον κενές σελίδες και πρέπει να αλλαχθεί, είναι απαραίτητο να φέρετε την ταυτότητά σας και μια έγχρωμη πρόσφατη φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του συλλόγου πρωινές ώρες στο τηλ. 2331027495 ή να στείλετε μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου στο facebook.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69