tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παράταση στην υποβολή αιτήσεις για παιδικές κατασκηνώσεις

Παρατείνεται ως τις 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 23.59 η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά, ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ. Η υποβολή αυτών των αιτήσεων λήγει στις 26/6.

Λόγοι, ωστόσο, οι οποίοι σχετίζονται με τεχνικές δυσκολίες, οδήγησαν τον οργανισμό στην απόφαση να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής, προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δικαιούχων η δυνατότητα συμμετοχής τους στα κατασκηνωτικά προγράμματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περιπτώσεις δικαιούχων γονέων για τους οποίους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της αίτησης δεν εμφανίζεται κάποιο από τα τέκνα τους ή όλα τα τέκνα παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τα εξής στοιχεία:

ΑΜΚΑ ΓΟΝΕΑ

ΑΜΚΑ ΤΕΚΝΟΥ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΕΚΝΟΥ
ΟΝΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΤΕΚΝΟΥ

ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ ΤΕΚΝΟΥ

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΕΚΝΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Στη συνέχεια ο δικαιούχος θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί ο ίδιος πια να προβεί στην καταχώρηση της αίτησής του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας  είναι  ο γονέας που έχει έμμεσα ασφαλισμένα τα τέκνα στη μερίδα του, να δικαιούται τις παροχές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69