tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

H 5η Αγέλη Λυκοπούλων Βέροιας στο Μεγαλύτερο Green Challenge του καλοκαιριού

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας συμμετείχε στην πανελλήνια εθελοντική δράση «Let’s do it Greece» που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό και ιδιαίτερα τα παιδιά σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

"Μπορεί να μην είχαμε ακόμη τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε μεγάλες εθελοντικές δράσεις όπως κάναμε και το 2019 στην ετήσια δράση του Let’s do it Greece, όμως το περιβάλλον εξακολουθεί να μας έχει ανάγκη.

Έτσι λοιπόν , η 5η Αγέλη Λυκοπούλων Βέροιας πήρε μέρος στο Μεγαλύτερο Green Challenge του καλοκαιριού του Let’s do it Greece το Σάββατο 20/6/2020 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου 5X5 στην περιοχή του Προμηθέα . Σε κάθε βόλτα, εξόρμηση, εκδρομή ή περίπατο μας αφιερώνουμε 3 λεπτά από τον χρόνο μας , για να ομορφύνουμε τον χώρο στον οποίο κινούμαστε!!!

Οι Πρόσκοποι , μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους , για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!!! Στόχος 11. Δημιουργούμε ασφαλείς , προσαρμοστικές , βιώσιμες πόλεις και οικισμούς" αναφέρει η ανακοίνωση των Προσκόπων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69