tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΣΟΦΨΥ και "Δεσμός" έκοψαν τις βασιλόπιτές τους

sofpsy pita

Την Κυριακή 11/1 στις 1.00΄το μεσημέρι έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και του ΚΟΙΣΠΕ Ημαθίας «ΔΕΣΜΟΣ» σε κοινή εκδήλωση, στη Στέγη Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ, με την παρουσία των μελών, πολλών φίλων, εθελοντών και προσκεκλημένων.

Την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμονας, τον οποίο συνόδευαν ο Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας και ο υπ. του Γραφείου Τύπου της Ι.Μ. π. Γεράσιμος Μπεκές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Σοφιανίδης και Αρης Λαζαρίδης, ο εκπρ. του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας των ΚοιΣΠΕ Ελλάδας κ. Σωτήρης Κουπίδης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Ισσακίδης, η Υπ/τρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κ. Γιαννούτσου, ο Πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας για το παιδί» κ. Τ. Σιδηρόπουλος, η Πρϊστ/νη Νοσηλευτικής του Γ.Ν. Βέροιας κ. Παπαϊωάννου και πολλοί άλλοι.

sofpsy pita1

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ κ. Γιώργος Σαλιάγκας αναφέρθηκε σύντομα στους στόχους και τους σκοπούς του Συλλόγου, τις συνεργασίες που θα γίνουν με τους τοπικούς φορείς για την προώθηση και διεκδίκηση θεμάτων σχετικά με την ψυχική υγεία και τον αποστιγματισμό της ψυχικής νόσου, τις ανάγκες σε εξοπλισμό της Στέγης Δημιουργίας και τις δράσεις που ξεκινούν για την ψυχολογική υποστήριξη των πασχόντων και των οικογενειών τους.

Ο Πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «ΔΕΣΜΟΣ» κ. Ηλίας Γραμματικόπουλος μίλησε για τη σημαντικότητα της ύπαρξης των δύο φορέων στο Νομό, τις δράσεις για την κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και τη συστράτευση όλων των τοπικών φορέων για την προώθηση θεμάτων που έχουν σχέση με τη δημόσια ψυχική υγεία.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης έκοψε τις δύο βασιλόπιτες, τυχερός δε και στις δύο ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης ενώ το φλουρί των συμμετεχόμντων έτυχε στην κ. Ζευγαροπούλου.

Το Δ.Σ. του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Ανακοινώνει επίσης ότι η Στέγη Δημιουργίας θα είναι ανοικτά σε καθημερινή βάση από τις 5.00 μ.μ. μέχρι τις 8.00 μμ. και το τηλ. είναι 2331400426 για κάθε ενδιαφερόμενο.

Επίσης την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου θα γίνει συνάντηση όλων των οικογενειών με ψυχικά πάσχοντες με την Επιστημονική Ομάδα του Συλλόγου, για την εξειδίκευση θεμάτων σχετικά με την ψυχολογική τους υποστήριξή τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69