Αγγελίνας, Λυκοστράτης στην διεθνή έκθεση φρούτων

Την πρώτη Διεθνή Εκθεση Φρούτων  και ΛαχανικώνFRESKON στην Ελλάδα επισκέφθηκαν  ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγγελίνας θωμάς και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού  Λυκοστράτης Βασίλης που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Δ.Ε.Θ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ από τις 23/4/2015 εως τις 25/4/2015 .

Οι δύο τους επισκέφθηκαν τους Συνεταιρισμούς του Δήμου Βέροιας καθώς και του Νομού Ημαθίας αλλα και αλλων επιχειρηματιών είχε την ευκαιρία και να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους τους για την πολύ καλη οργάνωση  της έκθεσης.

Η προβολή που είχαν τα προιόντα του Δήμου Βέροιας αλλα και η διαφήμηση τους στην πρώτη Διεθνή Εκθεση Φρούτων και Λαχανικών ικανοποίησε τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Βασίλη Λυκοστράτη.

Πάντως και οι δυο εμειναν ικανοποιημένοι για την επιτυχία της Πρώτης Διεθνης Εκθεσης  ο καθένας κρίνοντας την με διαφορετική σκοπιά  ο μεν Μάκης Αγγελινας ως Συνεταιριστικός υπάλληλος της εταιρειας ΑΛΜΜΕ μιας και οι τρεις Συνεταιρισμοί  -Μέτοχοι της Εταιρειας συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία  αλλα και ως μέλος της επιτροπής  Αγροτοκτηνοτροφικής και Αειφόρου Ανάπτυξης  του δήμου Βέροιας  ,ο δε Βασίλης Λυκοστράτης  από την Τουριστική σκοπιά  ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού.