Βέροια: Απαντήσεις Βοργιαζίδη για Μητροπόλεως, γέφυρα Κούσιου, πλατεία Ωρολογίου, Δικαστικό Μέγαρο

Ερώτησεις για που βρίσκονται τα θέματα της γέφυρας Κούσιου και της οδού Μητροπόλεως έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καραπαναγιωτίδης στον δήμαρχο. "Περιμένουμε τα αποτελέσματα β' φάσης της μελέτης για να προχωρήσουμε" απάντησε για την μονοδρόμηση της Μητροπόλεως ο κ. Βοργιαζίδης και πρόσθεσε για την γέφυρα Κούσιου:

"Για την γέφυρα, θέλουμε όταν ξεκινήσουμε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Στο παρελθόν υπήρξε ένα θέμα με την χρηματοδότηση των ικριωμάτων. Δεν θέλουμε να επαναληφθούν τέτοια θέματα. Θα έχουμε και τεχνικό σύμβουλο στο έργο".

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπαγιάννης ρώτησε για την πλατεία Ωρολογίου και το πρώην Δικαστικό Μέγαρο. "Έχει παρέλθει η πενταετία και μπορούμε να κάνουμε πρεμβάσεις. Θα γίνει ένας αρχιτεκτονικκός διαγωνισμός γι αυτήν και θα θέσουμε και την τοποθέτηση ρολογιού στην πλατεία" είπε ο κ. Βοργιαζίδης και συμπλήρωσε για το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο:

"Το Δικαστικό Μέγαρο, όταν το διεκδικήσαμε με την προηγούμενη κυβέρνηση, μας είπαν ότι έπρεπε να το πληρώσουμε. Θα το θέσουμε και στη νέα κυβέρνηση με τη νέα κάθοδό μας στην Αθήνα και ελπίζω να μην πάρουμε την ίδια απάντηση που πήραμε από την προηγούμενη κυβέρνηση".