Βέροια: Κλείνει τμήμα της Βενιζέλου για 10 μέρες

venizeloy5

Στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια θα εκτελεστούν εργασίες κατασκευής διαβάσεων στην οδό Βενιζέλου για το τμήμα από την οδό Κονίτσης έως την οδό Αριστοφάνους και Ανοίξεως. Η διάρκεια των εργασιών στο παραπάνω τμήμα για την κατασκευή του νέου δαπέδου θα είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και θα είναι από Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και ώρα 07:00πμ έως το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 07:00πμ.

Επειδή οι εργασίες γίνονται στο οδόστρωμα της οδού Βενιζέλου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα αυτό της Βενιζέλου από την Κονίτσης έως την Αριστοφάνους και η διοχέτευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων από τις οδούς Ανοίξεως και Εληάς και τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου , Μαλακούση και Κονίτσης για τα μικρά οχήματα.

Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση Βενιζέλου – Ανοίξεως θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ23 (οδός κλειστή για οχήματα άνω των 3,5 tn), ώστε η κυκλοφορία αυτών των οχημάτων να γίνεται μέσω της οδού Ανοίξεως καθώς και πινακίδα Ρ47 (υποχρεωτική πορεία αριστερά) ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται από την Ανοίξεως. Στην συμβολή των οδών Βενιζέλου με Κονίτσης θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ23 (οδός κλειστή για οχήματα άνω των 3,5 tn) και Ρ48 (υποχρεωτική πορεία δεξιά ), ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται μέσω της οδού Κονίτσης . Οι οδοί Λυκούργου και Εμ.Παππά θα είναι κλειστοί προς Βενιζέλου και θα τοποθετηθεί πινακίδα Ρ7 στον προηγούμενο από τη Βενιζέλου δρόμο. Τα λεωφορεία θα κινούνται μέσω των οδών Ανοίξεως και Εληάς.

Υπεύθυνος για την σήμανση και την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας θα είναι η εργοληπτική επιχείρηση ΚΑΣΤΩΡ Α.