"Καπέλωσε" τον δήμο Βέροιας η αντιπεριφέρεια στο θέμα της επισιτιστικής βοήθειας - Βοργιαζίδης: "Είναι πραξικοπηματική ενέργεια"

kalaitzidis episitisitiki

Ως "καπέλωμα" του δήμου Βέροιας στο θέμα της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας φορέων της Ημαθίας για την υλοποίηση προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων είδε την κίνηση της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας να προχωρά αιφνιδιαστικά και "μουλωχτά" στην υπογραφή συμφώνου με συντονιστή εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. Ο δήμος Βέροιας με ανακοίνωσή του την Δευτέρα απηύθυνε δημόσιο κάλεσμα στους φορείς και όρισε συνάντηση την Πέμπτη το πρωί σε αντίθεση με την αντιπεριφέρεια.

Η συνάντηση που όρισε ο δήμος όμως μάλλον δεν θα έχει καμιά αξία αφού σήμερα, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας χωρίς να κάνει καμιά δημόσια ανακοίνωση για το θέμα, προχώρησε στην υπογραφή του συμφώνου, αγνοώντας επιδεικτικά τον δήμο Βέροιας (μόνο ένας ΟΤΑ ανά νομό μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα).

"Έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτό που πληροφορήθηκα. Εμείς προχωρήσαμε σε επίσημο κάλεσμα και διαπιστώσαμε ότι πίσω από την πλάτη μας η Αντιπεριφέρεια προχώρησε σε υπογραφή συμφώνου. Μάλιστα πληροφορήθηκα ότι ο κ. Καλαϊτζίδης άφησε και αιχμές ότι ο δήμος Βέροιας έλαμψε δια της απουσίας του. Την θεωρώ πραξικοπηματική ενέργεια" σχολίασε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.